1. ASPECTE GENERALE
1.1. Prezentele Termeni si Conditii („Termeni si Conditii”) guverneaza raporturile dintre BlackOut Production S.R.L., o societate cu raspundere limitata, cu sediul in , Bucuresti, sector 2, Romania („Societatea”, „BlackOut Production” sau „Noi”) si persoanele care utilizeaza („Utilizatorul”) pagina de internet www.doinitaoancea.ro („Site-ul” sau „doinitaoancea.ro”) si/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului („Serviciile”).

1.2. Accesarea si utilizarea Site-ului, , inclusiv a oricarei pagini sau sectiuni componente ale acestora, sau a oricarui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului se poate face numai in conformitate cu prezentele Termeni si Conditii, care includ Politica de Confidentialitate Datelor si Politica privind Cookies.

1.3. PENTRU UTILIZAREA SERVICILOR, PUTEM SOLICITA UTILIZATORULUI SA ISI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA ACESTI TERMENI SI CONDITII PRINTR-O ACTIUNE SPECIFICA, CARE ARE SEMNIFICATIA UNUI CONSIMTAMANT NEECHIVOC (E.G. BIFAREA CASUTEI SPECIFICE „AM CITIT SI SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DOINITAOANCEA.RO”).

BIFAND O ANUMITA CASUTA, UTILIZATORUL:

a) ISI DA ACORDUL, IN MOD EXPRES, SA RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII, PRECUM SI ORICE ALTI TERMENI SI CONDITII SPECIFICE APLICABILE SERVICIILOR;

b) IA LA CUNOSTINTA DE CONDITIILE DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE CONFORM POLITICII DE CONFIDENTIALITATE, CARE ESTE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII.

1.4. Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a Site-ului si termenii si conditiile de utilizare. Chiar daca omiteti sa analizati termenii si conditiile, dar utilizati DOINITAOANCEA.ro, vom considera ca ati acceptat acest set de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestora).

1.5. Daca nu sunteti de acord cu prevederile din acest set Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestuia), va rugam sa nu utilizati, sau dupa caz, sa incetati utilizarea Site-ului, sau a Serviciilor oferite de Noi, după caz.

2. INSCRIEREA/INREGISTRAREA CA MEMBRU IN CLUBUL DOINITAOANCEA.RO SI UTILIZAREA ALTOR FACILITATI OFERITE DE BlackOutProduction
2.1. [Inscrierea/inregistrarea ca membru in clubul DOINITAOANCEA.ro se face prin completarea unui formular online si prin validarea contului prin linkul de confirmare primit pe adresa de mail furnizata in formular] . Informatiile furnizate benevol in acest formular trebuie sa fie corecte si complete. De asemenea, DOINITAOANCEA.ro oferă posibilitatea Utilizatorilor de a-și crea cont de membru în clubul DOINITAOANCEA.ro prin intermediul plugin-urilor specifice ale platformelor de socializare Facebook, Twitter si Google Plus.

2.2. În calitate de membri ai clubului DOINITAOANCEA.ro, Utilizatorii pot posta comentarii sau alte informații pe Site in sectiunile relevante dedicate in Site, pot primi invitatii de a participa la concursuri, oferte si alte tipuri de anunturi si comunicari din partea BlackOut Production si/sau a partenerilor BlackOut Production .

2.3. De asemenea, Utilizatorii pot contracta abonamente pentru furnizarea revistei DOINITAOANCEA in forma tiparita. Utilizatorii pot solicita contractarea unui abonament urmand pasii / metodele descrise in sectiunea Abonamente. Contractarea abonamentelor pentru ziarele in format tiparit este disponibila atat Utilizatorilor Site-ului, cat si persoanelor care nu folosesc sau acceseaza Site-ul.

2.4. In cazul furnizarii unor date false sau incomplete, BlackOut Production are dreptul sa refuze sau anuleze calitatea de membru in clubul DOINITAOANCEA.ro.

2.5. Ca membru in clubul DOINITAOANCEA.ro, esti de acord sa respecti termenii si conditiile (regulile) mentionate in acest set de Termeni si Conditii si vei fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprinzi in legatura cu DOINITAOANCEA.ro.

3. DREPTUL DE PROPRIETATE
3.1. Articolele (texte + imagini) publicate de BlackOut Production se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului.

3.2.

Articolele si imaginile prezente pe acest website sunt proprietatea www.doinitaoancea.ro (daca nu este mentionat altfel in cadrul articolelor) si nu pot fi preluate decat in conditiile de mai jos:

  • Articole sau paragrafe din articole pot fi preluate fara notificare catre www.doinitaoancea.ro in limita a 500 de caractere cu mentionarea sursei (link catre sursa).
  • Daca se doreste preluarea unui numar mai mare de caractere este necesara aprobarea scrisa a www.doinitaoancea.ro – pentru a afla conditiile va rugam sa folositi formularul de contact sau adresa de e-mail indicata pe pagina de contact (nu presupune plata).

Pentru atribuirea sursei (link-ul catre acest site) se vor folosi doar urmatoarele ancore:

– doinitaoancea.ro;

www.doinitaoancea.ro;

– http://www.doinitaoancea.ro;

– link-ul paginii catre care este directionat link-ul.

Imaginile de pe acest site se pot prelua daca se mentioneaza sursa (link catre sursa).

4. CONTINUTUL MESAJELOR DE PE SITE
4.1. Prin crearea contului pe DOINITAOANCEA.ro utilizatorilor li se ofera urmatoarele facilitati:

a) Posibilitatea de a posta comentarii in Site si in forum

b) Posibilitatea de a incarca foto in profil

c) Posibilitatea de a se conecta si a interactiona cu ceilalti membrii ai comunitatii DOINITAOANCEA.ro

4.2. Utilizatorii (inregistrati) sunt in exclusivitate raspunzatori pentru continutul mesajelor lor.

4.3. Pentru ca in cadrul sectiunii de comentarii puse la dispozitie de www.DOINITAOANCEA.ro sa se stabileasca o legatura de comunicare bazata pe decenta si respect reciproc, rugam toti utilizatorii sa tina cont de urmatoarele reguli:

a) Nu utilizati un limbaj indecent; injuriile de orice fel nu sunt permise; Nu este permisa folosirea numelor care contin injurii, trivialitati, cuvinte vulgare;

b) Nu sunt permise mesajele antisociale; cele care incita la actiuni ilegale, la violenta sau xenofobie;

c) Nu sunt permise postarile care contin discriminari, indiferent daca acestea se refera la sex, varsta, religie, orientare sexuala etc;

d) Toate mesajele exprima doar punctul de vedere si opiniile autorilor acestora; intreaga responsabilitate, din punct de vedere legal, revine in intregime autorilor atat in cazul articolelor postate pe DOINITAOANCEA.ro cat si a mesajelor si materialelor incarcate de catre userii site-ului;

e) Pentru a va putea raspunde individual la diferite postari va rugam sa completati cu adresa de e-mail reala;

f) Mesajele trebuie sa fie strict la obiect si sa nu aiba mai mult de 1.000 de semne;

g) Orice abatere de la acest regulament va duce la stergerea sau modificarea mesajului postat;

h) Numele contului: Nu este permisa folosirea numelor cu conotatii sexuale;

i) Nu este permisa folosirea numelor ofensatoare pentru diverse categorii sociale;

j) este interzisa difuzarea de mesaje defaimatoare, de amenintare, vulgare, obscene, ce indeamna la ura rasiala, rau intentionate, inexacte, sau care contravin, in orice fel, legii, atat in cadrul forumului, cat si in orice alt loc pe website.

k) este interzisa folosirea informatiilor oferite de ceilalti membri pentru a obtine foloase materiale sau in scop comercial.

l) este interzisa strangerea/colectarea de date personale despre ceilalti Utilizatori ai Site-ului;

m) Nu este permisa folosirea numelor care, prin continutul lor, fac reclama la diverse site-uri, firme sau produse; in general, este interzisa folosirea informatiilor din DOINITAOANCEA.ro in scopuri comerciale, cu exceptia cazurilor in care aveti in prealabil acordul scris al BlackOut Production;

n) este interzisa postarea, incarcarea sau transmiterea sub orice fel de pe DOINITAOANCEA.ro a materialelor ilegale sau a materialelor care nu respecta legislatia aplicabila, inclusiv legislatia in materia drepturilor de autor, a marcilor sau altor drepturi de proprietate industriala;

o) este interzisa folosirea DOINITAOANCEA.ro in scopul promovarii de activitati ilegale, sau furnizarii de informatii legate de activitati ilegale; in caz contrar BlackOut Production isi rezerva dreptul de a lua masurile pe care le considera de cuviinta, inclusiv sesizarea autoritatilor;

p) este interzisa folosirea site-ului DOINITAOANCEA.ro pentru postarea sau transmiterea de mesaje de tip publicitar, promotional sau „spam” ;

q) Nu sunt permise mesajele care contin date cu caracter personal precum numarele de telefon, adrese, CNP, serii de BI/CI, ID-uri de messenger, adrese de e-mail;

r) este interzisa pretinderea ca sunteti o alta persoana, reprezintati o alta institutie sau pretinderea in mod fals ca sunteti afiliata cu o persoana sau institutie;

s) Ne rezervam dreptul de a utiliza pe acest Site sau in revista DOINITAOANCEA imaginile si textele postate pe Site de Utilizatorii (inregistrati).

4.4. Pentru nerespectarea acestor reguli de catre Utilizatori, BlackOut Production isi rezerva dreptul de a interzice accesul la Site si sau la oricare dintre Serviciile oferite.

4.5. BlackOut Production nu controleaza, doar supravegheaza continutul mesajelor transmise pe site, deci BlackOut Production nu garanteaza calitatea sau veridicitatea informatiilor scrise de Utilizatori in mesajele postate pe Site.

5. DECLARATII SI GARANTII
5.1. BlackOut Production nu garanteaza ca informatiile continute in DOINITAOANCEA.ro sunt pe deplin complete sau exacte;

5.2. BlackOut Production nu garanteaza ca informatiile introduse de utilizatorii website-ului sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc;

5.3. BlackOut Production nu garanteaza ca informatiile sau serviciile de pe DOINITAOANCEA.ro vor satisface toate cerintele vizitatorilor;

5.4. BlackOut Production nu isi asuma raspunderea pentru rezultatele obtinute de vizitatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor din DOINITAOANCEA.ro; utilizarea informatiilor si a serviciilor din DOINITAOANCEA.ro se face pe propria raspundere;

5.5. BlackOut Production nu garanteaza ca serviciile din DOINITAOANCEA.ro vor functiona constant, neintrerupt, fara erori;

5.6. BlackOut Production nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care Utilizatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a site-ului DOINITAOANCEA.ro sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din DOINITAOANCEA.ro catre alte site-uri (utilizarea lor este la latitudinea Utilizatorilor).

6. DIVERSE
6.1. SOCIETATEA ISI REZERVA DREPTUL DE A ACTUALIZA PERIODIC ACEST SET DE T&C (E.G. PENTRU A CORESPUNDE SCHIMBARILOR SURVENITE LA NIVELUL LEGISLATIEI SAU AL SERVICIILOR FURNIZATE DE SOCIETATE). UTILIZATORII INREGISTRATI VOR FI NOTIFICATI CU PRIVIRE LA OPERAREA UNOR ACTUALIZARI / MODIFICARI IN T&C SI LI SE VA SOLICITA SA ISI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA T&C ACTUALIZATE.

6.2. PENTRU A ASIGURA RESPECTAREA CONDITIILOR DE ACCES LA SITE SI UTILIZARE A SERVICIILOR, UTILIZATORUL TREBUIE SA VERIFICE LA MOMENTUL FIECAREI ACCESARI A DOINITAOANCEA.RO TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI. UTILIZAREA SITE-ULUI SI/SAU A ORICAROR SERVICII, CHIAR SI IN CAZUL OMISIUNII UTILIZATORULUI DE A ANALIZA TERMENII SI CONDITIILE APLICABILE, REPREZINTA ACORDUL EXPRES AL UTILIZATORULUI DE ACCEPTARE A RESPECTIVELOR CONDITII.

6.3. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU T&C NU PUTETI UTILIZA DOINITAOANCEA.RO SI/SAU SERVICIILE SOCIETATII.

6.4. Pentru orice nerespectare a acestui set de reguli, observatie, plangere sau problema legata de www.DOINITAOANCEA.ro va rugam sa ne scrieti la adresa contact@doinitaoancea.ro.

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: