Horoscopul zilei 7 Mai 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi de bucurii și realizări de un nivel mediu.

Intuiția și senzitivitatea sunt puse în valoare și bine ar fi să le ascultăm!

Berbec

O zi de regăsire a entuziasmului și a forței. Ești parcă înapoi în prezentul tău și cu multă adrenalină!

Ai nevoie să te aduni!

Taur

O zi de planuri calme și regăsirea confortului. Te vei ocupa de planuri secrete și te vei apropia de persoanele tale de încredere.

Gemeni

O zi de muncă și implicare. Vrei să obții respectul cuiva sau vrei să faci mici schimbări de imagine.

Rac

O zi de evoluție pe orice plan și neapărat atenție la ceea ce simți, ce îți spune intuiția și de ce ”ți se face pielea de găină”!

Va trebui să dai probă de curaj!

Leu

O zi de armonie și yoga. Ascultă-ți intuiția și tu! Pasiunea fierbe în trăirile tale.

Fecioară

O zi de provocări și dubii; în general în cuplu. Atenție însă că te lași orbit de resentimente și nu vezi riscurile reale ce se așază în energiile tale.

Balanță

O zi de dinamism și relaționare intensă. Bucurii în plan financiar și atenție la dezgustul persoanei iubite, pe seară mai ales!

Scorpion

O zi de muncă intensă, dar mai ales muncă pentru a trece peste stările emoționale. Cum vine vorba: ”te ții ocupat” sau îți inhibi sentimentele!

Atenție la semințele ranchiunii pe care pare că le plantezi astăzi

Săgetător

O zi în care ieși la lumină. După câteva zile pline de energii negative, începi să te aduni și să prinzi forțele și puterile înapoi!

Capricorn

O zi de lecții neînvățate la zi care ies ca ciupercile după ploaie! Atenție la energii negative pe care le-ai aruncat în univers în trecut!

Vărsător

O zi de temeri și frică. Ești mai fragil decât de obicei și ai nevoie de fructe și de multe condimente!

Începe o perioadă de vibrație scăzută și nu te lăsa în tristețe!

Pești

O zi de regăsire a poftei de viață și de cheltuieli pentru a-ți face pe plac!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: