Horoscopul zilei 6 Mai 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi de toxicitate și tristețe, ba chiar intoxicare cu energii negative, iar perioada nu tocmai roz, din aceleași motive

O zi de amintiri, de dezamăgiri și de încercări negative! Este important să ne păstrăm lumina interioară și bucuria de a trăi!

Berbec

O zi de resentimente și mult stres, multe tensiuni interioare și atenție la sănătate. Ai multe revelații și o stare de agitație. Nu te lăsa influențat!

Ai nevoie de vindecare și dialoguri cu persoane de încredere despre ceea ce te supără!

Taur

O zi de neplăceri și efectele lor negative. Atenție la atitudinea față de propria persoană și la ceea ce atragi din această cauză!

Gemeni

O zi de lecții de personalitate de la persoane foarte negative, dominante sau reci. Nu te lăsa doborât și învață să fii mai detașat.

Rac

O zi de evoluție prin mulți pași contra întunericului. Ai probe de evoluție și provocări dureroase!

Păstrează-ți optimismul!

Leu

O zi de lupte și pentru tine, dar spirituale. Ai adevărate războaie ce te lasă fără energie, important este să nu te lase fără lumină interioară!

Fecioară

O zi de provocări în cuplu și colaborări. Ai nevoie să îți păstrezi calmul, chiar dacă vei descoperi că în jurul tău este multă negativitate. Evită rupturile, criticile, nervii și iritarea, e mai bine așa!

Balanță

O zi de stres la muncă sau probleme sâcâitoare cărora trebuie să le găsești soluții. Ai nevoie să-ți păstrezi eficiența și echilibrul interior!

Scorpion

O zi de riscuri foarte negative și de prieteni foarte vicioși, negativi sau cu probleme. Atenție la întreceri de putere sau de oroglii!

Săgetător

O zi de neplăceri în familie sau energii negative acasă! Ai de învățat sensibilitatea și de privit prin ochelarii intuiției!

Capricorn

O zi de dialoguri pline de contradicții și idei întunecate. Atenție la drum și la iritarea nervoasă! Vești proaste!

Vărsător

O zi de cheltuieli neprevăzute și evită să fii mână largă! Ai unele ispite care par să te pună la cheltuială!

Bucurii și pofte

Pești

O zi de multă muncă personală, individuală, a ta cu propria ta persoană! Ai de schimbat la tine câteva aspecte și ai nevoie să te iubești cu adevărat. De la începutul primăverii te lovești de reacții ciudate și trebuie să nu le lași să te acopere! Fii atent la propria negativitate și autosabotaj!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: