Horoscopul zilei 5 Mai 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi de concentrare și recunoștință.

O zi de schimbări pozitive dar și de lupte intense între bine și rău! Unele zodii pot avea mari conflicte interioare, să vedem așadar despre care zodii este vorba!

Berbec

O zi de retrospectivă, de retragere în forul interior și de privire cu mult calm către tot ce înseamnă viața voastră. Introspecție și decizii în funcție de disponibilitatea resurselor de energie.

Ai nevoie de liniște și atenție la cheltuieli sau mici pagube

Taur

O zi de conflicte interioare și de pași pentru evoluție. Vei pierde anumite lucruri dar vei crește pe proiectele profesionale.

Gemeni

O zi de lecții de personalitate și de conflicte interioare. Încă mai ai de vindecat programe negative din subconștient, până la început de Iulie!

Rac

O zi în care profesia îți cere să renunți la anumite persoane din anturajul tău, geloase probabil!

Multe idei geniale și o concentrare de zile mari!

Leu

O zi de deblocare și mari transformări. Lupte, provocări și tot felul de încercări. Atenție la intuiție și la ce îți transmite ea!

Fecioară

O zi de concentrare și pentru tine, dar de data aceasta, pe emoții! Sau pe relația de cuplu!

Balanță

O zi de muncă intensă și multă concentrare pe proiectele de rutină. Ar trebui să primești un cadou, dar se poate să și întârzie!

Scorpion

O zi de prieteni foarte deștepți, alături de care faci planuri. Pe de altă parte, personal, ai multe conflicte interioară încă o perioadă de câteva săptămâni.

Săgetător

O zi de lecții de concentrare și de deschidere emoțională. Trebuie să te restartezi sau să-ți schimbi atitudinea față de cei dragi.

Capricorn

O zi de idei geniale și de semnături, rezolvări, rezultate. Ai vești bune și drumuri reușite!

Vărsător

O zi de priorități financiare și de concentrare asupra resurselor reale.

Atenție în continuare la persoane geloase!

Pești

O zi de regăsire personală. Ai nevoie să te privești, să te validezi, să te admiri!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: