Horoscopul zilei 4 Mai 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Orgoliul și viciile pot să fie piedici astăzi, deși ziua aduce energii foarte benefice fiecărei zodii, atenție ce va aduce ego-ul!

O zi de extreme: pe ideea ori la bal ori la spital. Fiecare din zilele ce urmează poate avea ecoul întâmplărilor de astăzi.

Berbec

O zi de noroc sau ghinion, de dorințe sau de pofte. Atenție la gelozii și la excese! Fii cumpătat și evită impulsivitatea!

Taur

O zi de lecții de personalitate mai ales dacă undeva în personalitate există o tendință de a face rău. Ai putea să îți porți ranchiună chiar tu sau să te ”întorci” singur împotriva ta. Provocări și cheltuieli!

Gemeni

O zi de vindecare și de evoluție cu fiecare pas pe care îl faci. Ai nevoie să schimbi programele negative sau malefice din esența ta!

Rac

O zi de semne divine prin care înțelegi că nu îți face bine să fii atât de schimbător. Ai nevoie să înveți perseverența în pozitivitate și să poți sta mai multă vreme în acțiuni pozitive și în echilibru.

INTUIȚIE PÂNĂ LA CLARVIZIUNE!

Leu

O zi de reușite sau de eșecuri. Poți face echipă cu persoanele potrivite pentru a demasca răutatea unui superior sau poți suferi din cauza ei.

Fecioară

O zi de TRANZIȚIE! Acum ai vrea să te spetești muncind, acum ai vrea să lași totul și să fugi în brațele cuiva drag!

Balanță

O zi de maxime reușite și mai ales de a învinge atacurile energetice în care te-ai aflat în ultima perioadă. Cel puțin pentru moment!

Scorpion

O zi de lecții de personalitate. Parcă toate îți sunt potrivnice azi! Nici persoana iubită nu pare prea norocoasă. Poate că mama sau cineva din familie îți poate aduce vești bune prin prisma intuiției!

Săgetător

O zi de lecții cu divinitatea sau de examene pe care trebuie să le repeți. Ceva ce nu ai înțeles bine sau ceva ce ai uitat se poate să-ți strice un proiect de muncă.

Capricorn

O zi de frici puternice și de îndoieli zguduitoare pentru starea ta de spirit. Este o perioadă destul de fragilă pentru tine și pentru prieteni. Atenție la cineva drag care poate avea o neplăcere.

Vărsător

O zi de mare curaj și inițiative, clarviziune, percepție, simțuri foarte active. Poți participa la creația unuia dintre cele mai importante momente din viața ta, poți întreprinde mari pași către succes și viitorul dorit!

Fii atent la propriile nevoi și nu sfida, nu cădea în plasa viciilor sau autosabotajului. Este o zi unică în an pentru tine și este păcat să o ratezi

Pești

O zi de reușite ai și si tu. Îți trebuie un stimul în plus pentru a-ți da puterea de a iniția. Este doar un teasing, curând vei reuși toate cele dorite, cel puțin până spre final de Iunie!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: