Horoscopul zilei 3 Mai 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Astazi suntem romantici, lirici, epici, plini de substanță literară și de idealuri și vise

O zi de creativitate și poezie! Mulți vor fi foarte spontani și alții vor oscila între extreme și răsturnări de stări sau de opinii

Berbec

O zi de proiecte de viitor prin care vrei să atingi liniștea. Neobișnuit pentru tine să cauți calmul și pacea, dar iată ai astfel de planuri de astăzi începând.

Taur

O zi de răsturnări privind munca și totodată planurile tale în carieră. Poate ar trebui să fii atent la lecțiile neînvățate!

Eforturi și nevoie de a fi respectos

Gemeni

O zi de succes binemeritat și de pași importanți. Ai răbdarea necesară și vrei să faci foarte multe lucruri simple.

Lecții de evoluție și demonstrativitate.

Rac

O zi de răsturnări ale stării tale de spirit și ale valorilor sau credințelor tale. Ai nevoie de regăsire a unor pași simpli pentru a te reinventa.

Leu

O zi de colaborări și armonizare într-o echipă ce stă să se formeze în viața ta. Atenție la dorința de a provoca sau de a te lăsa provocat!

Astăzi vezi totul în alb și negru

Fecioară

O zi de muncă din greu și efort la serviciu. Atenție la starea ta de spirit și la valorile tale. Ai nevoie să îți faci pe plac dacă vrei să nu te epuizezi curând.

Balanță

O zi de creativitate și de poftă de viață. Ești în preajma prietenilor și vrei să riști, să te aventurezi!

Scorpion

O zi de lecții și astăzi, dar de această dată te neliniștește spontaneitatea cuiva apropiat. Poate ești și tu prea rigid! Vezi ce ai anume de învățat!

Săgetător

O zi de soluții și idei. Dinamic și pus pe drumuri sau pe telefoane, ești astăzi într-o formă specială și foarte inspirat!

Capricorn

O zi de planuri de business sau de organizare a portofelului. Vrei să pui bani deoparte pentru o investiție sau ai nevoie să te drămuiești pentru următoarele luni.

Regrete ce trebuie să le înțelegi adevăratul sens

Vărsător

O zi de acțiune, de multă activitate și de schimbări de stare de la o extremă la alta. Acum poți fi poet, acum poți fi războinic!

Proiecte și energii noi!

Pești

O zi de atenție și în special mă refer la resursele tale și la energia și sănătatea ta. Sunt programe de rescris sau de construit în plan intelectual.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: