Horoscop de Paste, 2 Mai 2021

Daily-Horoscope-1366x768

Paște luminat și fericit!

O zi de a veni în ajutorul celorlalți și de a fi amabili, serviabili!

Berbec

O zi de respect al celor modești și de a veni în ajutorul celor pe care îi vei întâlni astăzi. Pe seară te preocupă mult viitorul tău și redevii hiperactiv!

Taur

O zi de evoluție pe toate planurile prin pași foarte mici dar foarte deciși. Pare că trebuie să refaci ceva, atenție la lucrurile pe care le faci la nervi sau prea detașat!

Respect față de orice și față de viață!

Gemeni

O zi karmică pentru tine. Simți sărbătoarea și vrei să faci lucrurile în felul tău.

Siritul și conștiinșa ta sunt foarte prezente astăzi

Rac

O zi de împăcare, iertare și detașare. Seara are o valoare deosebit de mistică!

Leu

O zi de oboseală, perfecționism și răceală. Poate nici starea ta de spirit nu este tocmai caldă!

Pe seară te simți agitat și nervos pe toată lumea!

Fecioară

O zi de agitație și multe glume, multă joacă! Ești și sarcastic și ironic și totuși vrei să ajuți si să simți spiritul sărbătorii.

Balanță

O zi de sensibilitate în prima parte și de distracție în a doua ei parte!

Tradiție și prieteni

Scorpion

O zi de lecții din trecut și de iritare. Ai drumuri de făcut și trebuie să investești multă energie pentru rădăcinile tale și pentru părinți!

Săgetător

O zi de frici și teamă de divinitate, de merite și karmă! Probabil multe întrebări existențiale și multă filosofie în a doua jumătate a zilei.

Capricorn

O zi în care nu ești foarte mulțumit de tine sau de atmosferă. Vrei să te simți liber și ai nevoie de spațiul tău.

Multe cheltuieli

Vărsător

O zi obositoare în prima ei parte și cu dorința de a te simți liber! După amiază deja ești în formă și plin de inițiative.

Acțiune

Pești

O zi de planuri și de a căuta să faci totul simplu. În a doua jumătate a ei trăiești sărbătoarea cu adevărat. Atenție la oboseală sau la starea de sănătate!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: