Horoscopul zilei 29 APRILIE 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi benefică pentru cei cu răbdare. Nu același lucru îl pot spune despre ziua celor orgolioși!

O zi cu lecții pentru ego-uri. Dacă te vei ghida după el și dacă te vei lăsa angrenat în provocări, lupte, aroganțe, atunci vei descoperi că ziua ta s-a scurs și energia ta cu ea!

Berbec

O zi de răbdare față de ceilalți și lecții benefice pentru tine din acest punct de vedere. Altfel, atenție la idealurile imposibile care te fac să pierzi timpul.

Taur

O zi de evenimente impuse și multe conflicte interioare. Atenție la optimismul în exces sau nefondat și la orgoliul tău în fața divinității.

Gemeni

O zi de naivitate pe alocuri. Dai mult credit unei persoane dragi care te descarcă de energie. De fapt ai nevoie să te desprinzi din relații toxice.

Revelații care te vor ajuta să avansezi

Rac

O zi de responsabilități ce îți întrec resursele de energie. Evită să te oferi voluntar să ajuți toți colegii sau să faci munca în locul lor. Atenție la epuizare.

Leu

O zi de prieteni orgolioși care te abat de la drum sau care te duc în stări de dezamăgire. Se pare că tocmai un prieten va anula ceva ce pentru tine reprezenta foarte mult.

Fecioară

O zi de lecții importante de personalitate. Dacă te simți neputincios și poate chiar ranchiunos sau dacă ai remușcări față de cineva drag, atenție că probabil le-ai rănit orgoliul!

Ai nevoie de multă afectivitate

Balanță

O zi de dialoguri care te vor consuma foarte mult, dar și de contradicții din orgoliu. Măcar nu face pe naivul, pentru că oricum, oricare dintre situații te va irita.

Scorpion

O zi de cheltuieli fără limită sau de pagubă sau de anulare a unei plăți. Nu căuta țap ispășitor.

Săgetător

O zi de nenumărate supărări față de propria ta persoană. Parcă singur te sabotezi și mai mult decât atât poți avea resentimente față de tine.

Atenție ce îți dorești

Capricorn

O zi în care posibil să descoperi că ai ”gura aurită” sau că ce gândești se întâmplă! Atenție să vorbești și să gândești pozitiv.

Vărsător

O zi de răsturnări de situații care de fapt nu duc nicăieri. Fii destins, dacă se anulează o întrunire nu te consuma, este mai benefică în zilele următoare.

Probe de răbdare

Pești

O zi de lecție de personalitate de la persoane dure, dominante, orgolioase. Atenție dacă astăzi ai interviu de angajare sau alte demersuri foarte serioase, este foarte probabil să se anuleze sau să se amâne. Lecții de răbdare în sinea ta!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: