Horoscopul zilnic, 28 Aprilie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Ca pentru săptămâna mare, lupta dintre lumină și întuneric se întețește astăzi încă puțin. De aceea este important să ne păstrăm calmul, răbdarea și bunătatea!

O zi cu lecții de data aceasta pentru cei rău intenționați și pe alocuri ghinioane. O zi în care se împarte puterea!

Berbec

O zi de deschidere spre spiritualitate și purificare propriei energii. Ai nevoie de timp pentru detoxifiere fie ea fizică, fie ea sufletească!

Taur

O zi în care singur ai putea să ”îți furi căciula” și ai nevoie de echilibru personal. Prioritățile tale sunt mai degrabă îndreptate spre persoana iubită; ca de obicei am spune! Sau, așa ar fi preferabil să fie!

Gemeni

O zi de multe responsabilități dar și multă fâstâceală. Parcă sunt toate urgente sau parcă au apărut așa peste noapte multe de rezolvat!

Amiaza devine foarte relaxată!

Rac

O zi în care îți este frică să nu pierzi controlul sau o zi în care poți fi foarte orgolios. Atenție să nu te sabotezi și nici să te lași deoparte pentru prieteni care nu te apreciază.

Pe seară multă muncă sau rutina de reorganizat.

Leu

O zi de nuanțe și vibrații pentru tine. Nu ești în cel mai fericit moment, dar simți că undeva acolo sus ”Dumnezeu te iubește”. Ai răbdare până pe seară și vei vedea cum ceața și piedicile se răsfiră.

Ai parte de oameni valoroși în viața ta la acest moment

Fecioară

O zi cu apăsări din trecut. Pe de o parte posibilă tristețe sau sentiment de vinovăție, pe de altă parte multă iritare. Atenție la lecțiile pe care le-ai evitat până acum.

Emoții

Balanță

O zi de vibrație scăzută și pentru tine, dar ajutorul prietenilor va lumina cerul tău. Ai nevoie de interacțiuni cu cei dragi și de cheltuieli sau investiții.

Scorpion

O zi de refresh și împrospătare a energiilor tale, dar mai ales a atenției asupra propriei persoane. Ai nevoie să îți aduci aminte de iubirea de sine, cu adevărat, așa cum am mai spus și zilele trecute.

Nu confunda iubirea cu orgoliul!

Săgetător

O zi de multe răsturnări cu energii și puteri. Acum ești sus, acum ești jos. Ai multe energii reziduale și trebuie să faci și tu un refresh.

Dialoguri pline de substanță și soluții

Capricorn

O zi de răsturnări care te pot purta de la o extremă la alta și de la o stare la total starea opusă. Ai nevoie de deschidere spre schimbare. Lecție pentru cei rigizi.

Vărsător

O zi de multe satisfacții. Luptele tale cu întunericul sunt ca și câștigate. Ai sentimentul că drumurile tale sunt deschise și că îngerașul tău este acolo; semne divine!

Afirmare

Pești

O zi de pași mărunți și cu multe lecții de evoluție. Vei trece prin ”toate focurile” pentru a crește, în această zi. După ce vei liniști spiritul, vei avea o zi cu mult succes!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: