Lună plină în Scorpion, 27 Aprilie 2021

Daily-Horoscope-1366x768

Frumoasă Luna când e plină, nu-i așa! Astăzi ea se simte cu tot felul de energii negative și activează la fiecare tot felul de aspecte mai puțin benefice!

Avem nevoie de veselie și de bucurie, trebuie să ne amintim toate lucrurile bune din viața noastră și să ne bucurăm de ele!

Berbec

O zi de armonie personală, dar și de proiecte noi. Trebuie să găsești cât mai multe soluții și să fii foarte pragmatic.

Ieșire din criză

Taur

O zi de renaștere personală și de certuri în cuplu. Ești foarte irascibil și trebuie să îți menții moralul la note ridicate. Emoții de toate felurile și planuri ”egoiste”

O zi de împăcare și împăcări

Gemeni

O zi de atenționare la sănătate și la dorința de a te simți liber și liniștit. Parcă ai vrea să îți schimbi serviciul! Fii hotărât să te bucuri de ceea ce ai și să vindeci întunericul din sinea ta.

Traume de vindecat!

Rac

O zi de idealuri și răsturnări. Vrei să schimbi totul într-o zi și să ieși din energia statică. Atenție la certurile cu cei dragi și la riscuri păguboase!

Planuri de viitor

Leu

O zi de lecții de personalitate și de lupte cu cei geloși, invidioși. Atenție la stresul pe multe planuri. Trebuie să te păstrezi puternic în condiții mai puțin prielnice.

Provocări și lupte de putere

Fecioară

O zi de evoluție și dialoguri în care trebuie să spui ce gândești fără teama de a deranja, supăra. Ai nevoie de acuratețe și de spirit deschis.

Elevare

Balanță

Atenție la tot felul de energii negative care îți stau împotrivă sau care te îngreunează în drumul tău. Sunt lupte care îți cer să rămâi în armonie indiferent de condiții!

Bucurii pentru ce ai

Scorpion

O zi de apăsări și mult stres. Parcă toate s-au întors împotriva ta și parcă s-a făcut ceață dintr-odată! Ai nevoie să te regăsești, să te redescoperi sau să te iei înapoi.

REPROȘURI care îți cer să te schimbi!

Săgetător

O zi de încărcătură negativă, pe care adesea tu nu o iei în seamă, dar de această dată ar fi recomandat să măsori de 2 ori. Atenție la sănătatea sistemului endocrin sau hormonal.

Ești la jumătate de drum și ai nevoie de un mijloc de transport!

Capricorn

O zi de prieteni nu tocmai sinceri sau chiar geloși! Atenție la nevoile celor dragi și pentru moment ai nevoie să revizuiești obiectivele în care îți investești energia.

Schimbarea anturajului

Vărsător

O zi de lecție de personalitate care te va apropia de cei dragi. Parcă nimic nu vine pozitiv de la serviciu sau poate imaginea ta nu te mulțumește.

Cineva din familie este gelos pe succesul tău!

Pești

O zi de dialoguri toxice sau de contradicții și neplăceri subtile. Ai nevoie de soluții pragmatice și este momentul să vorbești deschis.

Multe drumuri, multă mobilitate.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: