Horoscopul zilei 26 Aprilie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Pregătiți de Lună plină? În noaptea ce vine vom putea observa luna plină în Scorpion. Ea se va resimți pe tot parcursul zilei și mai ales după apusul Soarelui.

Începe o săptămână plină de sensibilități și vulnerabilități. Prima parte din zi foarte diferită ca energii. Atenție la epatări și la orgolii, iar pe seară atenție la emiterea de judecăți de valoare și la căutarea de vinovați, proiecții, anxietate sau ”demoni” personali

Berbec

O zi de bun augur pentru un nou început/ Îți plac începuturile și mereu le oferi toate șansele. Pe seară vei avea tot felul de semne că trebuie să te apuci să cauți soluții solide la toate problemele prin care treci.

Ieșire din criză

Taur

O zi de pregătire pentru atac. Pe parcursul zilei vei fi foarte ocupat cu multe responsabilități și cu va veni seara vei fi imediat reticent la orice și în căutare de vinovați, proiectând problemele asupra persoanei iubite sau a celor din jur.

Fii pegătit de schimbări de personalitate și fii cald cu cei dragi

Gemeni

O zi lejeră în prima ei parte. Pe seară Luna plină îți va deschide ceva neplăceri și lupte cu sine sau cu persoane din anturaj.

Atenție la sănătate!

Rac

O zi de sentimente și multe energii. Prima parte din zi încă mai aveți ceva lecții de la persoanele apropiate, iar pe seară luna plină te va propulsa în sentimente mai bune.

Devii puternic

Leu

O zi de apropiere prin tot felul de negocieri și clarificări. Iar luna plină te va pune în dificultate. Egoul tău va fi lezat!

Lecții de personalitate, atenție că alții ar putea da vina pe tine.

Fecioară

O zi de temeri, frici și îndoieli, iar pe seară multă agitație. Luna plină te va dinamiza și vei avea multe de făcut în partea a doua a zilei, dar și următoarele zile. Trebuie să găsești niște răspunsuri sau să faci niște tranzacții.

Intelect și intuiție

Balanță

Ziua te va bucura și seara te va pune la cumpărături sau planuri financiare. Posibil că trebuie să economisești niște bani pentru o investiție în curând.

Cheltuieli

Scorpion

O zi de anxietate și o seară în care toți se vor întoarce împotriva ta. Ai nevoie să faci mari schimbări de personalitate și să te ocupi de personalitatea ta, fără a proiecta pe ceilalți și fără a da vina.

REPROȘURILE CELORLALȚI SUNT FONDATE!

Săgetător

O zi în care vei continua schimbările și răsturnările. Pe seară vei avea multe de răsturnat în lumea ta interioară.

Călătorie interioară și atenție la sănătate

Capricorn

O zi de lecții de personalitate care vor avea efect imediat. Schimbări și răsturnări venite cu luna plină.

O zi de privire în viitor și de făcut alte alinațe

Vărsător

O zi de evoluție și mulți pași înainte. Pe seară ai grijă la neplăceri cu toată lumea și lecții de personalitate de la persoane care vor să te învețe minte sau care dau vina pe tine!

Atenție în jurul tău și la schimbările de personalitate pe care trebuie să le faci

Pești

O zi de preocupări financiare și multă prudență, multe calcule, multă organizare. Pe seară luna plină îți va aduce energii bune.

Vei începe o perioadă de elevare și te vei bucura de succes, popularitate

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: