Horoscopul de Florii, 25 APRILIE 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

La mulți ani dragi sărbătoriți și mai ales flori sărbătorite! O zi de rezistență și de deschidere spre ceilalți, multă voie bună și glume!

Un final de weekend liniștit!

Berbec

O zi în care ești dornic de ceartă cu cei care nu te înțeleg. Vrei să fii înconjurat de oameni veseli și să dai la o parte pe cei prea diferiți de tine!

Ne apropiem de luna plină și tu cauți deja soluții pentru a rezolva anumite situații pe care le simți cum se apropie zilele următoare

Taur

O zi de furii sau de nemulțumiri care persistă în starea ta de spirit. Ai nevoie de respect de sine și de socializare cu persoane glumețe.

Gemeni

O zi de prieteni și de distracție alături de ei. Vrei să te joci și să creezi, ești în plină formă și vei prelungi weekendul cu încă o zi.

Prieteni încăpățânați și dorința de a călători

Rac

O zi de Duminică cu lecții de personalitate care vor de la tine să ieși în evidență și să fii mai puternic, dar și mai detașat.

Socializare

Leu

O zi de drumuri lungi și par că nu sunt spre casă. Poate că pentru tine weekendul abia începe sau poate ai multe acte de făcut! Studiu pentru parte din nativi, dialoguri lungi, tare lungi, pentru altă parte și interes pentru artă pentru o ultimă parte dintre voi.

Fecioară

O zi de cheltuieli și multe planuri financiare. Dacă începe o săptămână nouă, trebuie să faci calculele premergătoare, ca un bun contabil pe final de lună.

Balanță

Luna va tranzita următoarele zile prin zodia ta, astăzi ești plin de vitalitate și de emoții. O zi de bucurii.

Ai nevoie de timp pentru tine, posibil să fii mai irascibil.

Scorpion

O zi de călătorie interioară, lungă și cu efecte pe termen lung. Ai nevoie să te împaci cu tine și să îți conservi valorile. Multă odihnă!

Săgetător

O zi de răsturnări de situații, în care probabil să răstorni și planurile tale. Oricum ar fi ziua te pune pe gânduri; acel gen de gânduri foarte foarte serioase și cu substanță. Idealuri foarte înalte pe care vrei să le împlinești și ești gata-gata să răstorni munții pentru a ajunge la ele.

Capricorn

O zi de frustrări și neplăceri de la persoana iubită, probabil că nici tu nu știi să apreciezi și iată cum ai putea să vezi acest lucru despre imperfecțiunile tale chiar astăzi.

O zi de familie și emoții calde

Vărsător

O zi de valoare și valori. Vrei să cucerești lumea și pare că îți și iese. Persoane dragi ție, aflate la distanță, îți dau vești bune.

O zi de succes durabil!

Pești

O zi de transformări în care ai susținerea persoanei iubite să schimbi lucruri de esență sau de profunzime. Intuiția îți ridică moralul și telepatia te încântă. Poți să îți pui în practică ritualuri și să te ocupi de diferite practici ezoterice sau spirituale.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: