Horoscopul zilei 24 Aprilie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Un weekend de activitate, o perioadă de vulnerabilitate!

O zi de intuiție, sensibilitate și senzații. Emoțiile devin mult mai prezente în energia noastră și în motivațiile noastre.

Berbec

O zi cu încă multe de făcut. Ai nevoie să termini unele responsabilități până ce vei putea să te arunci în brațele persoanei iubite. O perioadă de întoarcere acasă sau către cei apropiați.

Deschidere pe orice domenii și în orice dorințe

Taur

O zi distracție dar și de responsabilități. Perioadă de studii sau examene și multă activitate intelectuală.

Gemeni

O zi de priorități financiare, de frustrări în prima ei jumătate și de revenire la bine după amiază.

Ieși la lumină după multe neplăceri

Rac

Marte își începe tranzitul prin zodia ta și te vei simți foarte în formă. Ai nevoie de multe planuri pentru că dispui de energie și poftă de realizare.

A te împăca, în primul rând, cu tine

Leu

O zi de mici pași, timizi chiar, pe teritoriile pe care le deții. Perioada te aduce către o călătorie interioară ce va dura până la final de Iunie!

Fecioară

O zi de conflicte interioare între ce meriți și ce vrei. Ai nevoie să te ghidezi după dorințe și să îți faci liste de plăceri.

Balanță

O zi de multă prospețime și energie cu note foarte pozitive. Perioadă de evoluție pe orice plan și de mult efort susținut.

Atenție la frustrările care te pot doborî

Scorpion

O zi de căutări de soluții și în special de re-echilibrare de sine. Ești pe nisipuri mișcătoare și vei avea nevoie de alte valori emoționale.

Săgetător

O zi de ieșit în oraș sau în grupuri de prieteni. Perioada îți subliniază neplăceri din cauza unui bărbat sau energie negativă în plan subtil.

Capricorn

O zi de lecții de personalitate și este important să îți asculți intuiția, sufletul sau inima, dacă vrei să evoluezi fără suferință în această zi.

Pentru domnișoarele singure se întrevede un Făt Frumos

Vărsător

O zi de drumuri și un weekend de plăceri existențiale. Sportul și apa fac echipă bună împreună.

Pentru o parte dintre nativi este un weekend de adrenalină

Pești

O zi despre esența lucrurilor, misterele vieții sau pur și simplu despre yoga, meditații și rugăciuni. Ai nevoie de armonie și vei face multe lucruri frumoase.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: