Horoscopul zilei 23 Aprilie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi de surprize și de provocări

Vrei să afli răspunsuri, soluții sau rezolvări și ești pregătit să îți respecți această promisiune

Berbec

O zi cu multă determinare sau poate chiar epuizantă. Ai nevoie de mult tact și de prudență pentru a reuși să-ți atingi scopul dorit.

Respectă-ți promisiunile față de colegi

Taur

O zi de prieteni și prietenii, unii misterioși, alții plini de surprize.

dISTRACȚIE

Gemeni

O zi de lecții de prudență și de nemulțumiri privind familia. Îți lipsește aprecierea cuiva drag.

Ai nevoie de odihnă în plus

Rac

O zi de discuții contradictorii și de căutat sau căutări. Ești într-una din zilele când emoțiile stau departe de tine și te focusezi foarte tare pe responsabilitățile intelectuale.

Idei pe care trebuie să le respecți

Leu

O zi de organizare financiară și de respect pentru proiectele tale și pentru banii tăi.

Fecioară

Luna își începe tranzitul ei prin zodia ta și te va emoționa și sensibiliza spre schimbare. Ai nevoie să te iubești mai mult, cu adevărat!

Multă adrenalină în a te căuta și a te găsi

Balanță

O zi de călătorie interioară și multe lucruri de vindecat. Locuiesc în tine sentimente pe care le-ai inhibat, iar acum, astăzi ele se cer trăite.

Respect de sine

Scorpion

O zi de planuri și schimbări pozitive. Vrei să realizezi tot ceea ce ți-ai notat pe lista de dorințe și ești pregătit să mergi înainte fără emoții!

Săgetător

O zi cu lecții de personalitate și provocări profesionale. Trebuie să te întorci la respect și la seriozitate, prudență. Dacă nu vei reuși, atenție la furie, mai ales contra propriei persoane.

Capricorn

O zi de pași importanți pentru înțelegerea vieții și pentru respectarea convingerilor și valorilor personale.

Respect față de profesorii și ghizii tăi

Vărsător

O zi de provocări ale spiritului. Fie starea ta nu este cea mai bună, fie ești foarte organizat în pași misterioși.

Pasiunea și obiectele/ subiectele ei!

Pești

O zi de iritare pentru tine. Atenție că ai ceva de învățat din evenimentele zilei. Persoana iubită are nevoie de susținerea și de obiectivitatea ta!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: