Horoscopul zilei 20 APRILIE 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi despre vindecare și sănătate, tratamente, terapii și reușite!

O zi de lumină și căutări intense de soluții pozitive, dar atenție la orgolii și ego-uri

Berbec

O zi în care ieși la lumină după multe emoții și priviri în trecut. Ai nevoie de multă putere pentru a ieși din atitudinea de supraviețuitor și a trece la nivelul următor.

Putere

Taur

O zi de lecții de personalitate în care trebuie să înveți vindecarea de întuneric și de demonii proprii care te macină și cu care te lupți.

Soarele va tranzita în zodia ta pentru următoarele 30 zile, atenție așadar la lecțiile acestei zile de lumină!

Gemeni

O zi de dialoguri vindecătoare și de idei și răspunsuri pline de substanță și de sevă! Ai nevoie de lumină în cuvinte și în subconștient!

Rac

O zi de priorități financiare și de soluții privind câștigurile tale. Ai nevoie să cobori cu picioarele pe pământ și să privești viitorul prin ochelarii concretizării!

Viitorul îți cere să fii concret!

Leu

O zi de bucurii. Luna va tranzita pentru două zile prin zodia ta, iar perioada este una de maximă evoluție, chiar daca luptele cu întunericul și conflictele interioare vor fi mari!

Fecioară

O zi de renaștere și de afundare în profunzimea problemelor pentru a găsi cele mai bune soluții, așa cum îți este felul!

ÎNCEPE PENTRU TINE O PERIOADĂ DE SUCCES!

Balanță

O zi de planuri mari în ai nevoie să simplifici lucrurile.

O perioadă de metamorfoză a personalitații tale. Atenție cu cine faci echipă și cât de mult întuneric vei risca!

Scorpion

O zi de lecții de personalitate în care trebuie să înveți cam de la toți câte ceva. De la persoana iubită, de la familie și cei dragi, dar și de la serviciu și de colegi sau șefi! Pare că nu știi să cauți soluții sau poate trebuie să îți învingi obiceiul de a da vina pe alții!

Săgetător

O zi de mari reușite și vești bune, începi o perioadă de multă muncă și de satisfacții cam în orice plan al vieții tale de zi cu zi!

Succesul vine din lumina ta!

Capricorn

O zi de întrebări și de probe de putere. Atenție la Ego și la lumina contra căreia te lupți.

O perioadă despre copii și fertilitate

Vărsător

O zi cu nervi peste toți cei cu care vei interacționa astăzi. Ai nevoie de planuri în parteneriat și de obiective de cuplu. De astăzi poți căuta o schimbare de casă sau o investiție!

Atenție la lecțiile care vor începe în zilele acestea, trebuie să te concentrezi pe familie

Pești

O zi de soluții pentru sănătatea ta și o perioadă de studiu, examene sau noi cursuri pe care îți propui să le faci.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: