Horoscopul zilei 19 APRILIE 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Uneori este atât de bine acasă! În această seară vrei să fii la cvăldura căminului tău, alături de cei dragi ție!

O zi de emotivitate, sentimente, sentimantalisme, regrete, amintiri, senzații și fragilitate

Berbec

O zi de petrecut alături de cei apropiați. Primești și faci vizite și ești pus pe rezolvarea unor treburi casnice sau pentru familie.

Te intimidezi ușor

Taur

O zi dinamică și o seară de confort. Atenție la lecții ale trecutului care se reiau pentru a le înțelege și a trece la un nivel superior.

Familie

Gemeni

O zi de cumpărături pentru acasă și de calcule financiare pentru viitor. Ai și tu ceva ce trecutul te învață, amintește-ți să te bucuri de ceea ce ai!

Rac

O zi de amintiri din copilărie și de căutarea confortului de demult. Ai vrea înapoi în brațele mamei sau ești mai fragil decât în alte zile, față de cei dragi!

Caută energii proapsete

Leu

O zi de amintiri și pentru tine. Ai o zi plină de frustrări și te simți obosit, iar seara îți face bine acasă!

Fecioară

O zi de planuri pentru cumpărarea unei casei sau pentru viitorul familiei. Ai multe planuri pe care vrei să le aplici și multe emoții cu care nu știi ce să faci. Să le lași în trecut, să le duci în viitor!

Balanță

O zi de muncă în forță și de organizare detaliată. Ești prudent cu cei apropiați și foarte senzitiv la nevoile străinilor.

Te simți dominat de ai tăi!

Scorpion

O zi de bucurii de departe și de planuri de călătorie. Vrei să te duci în locurile acelea care îți dau sentimentul de acasă!

Săgetător

O zi de muncă intensă și de preocupări intelectuale în care vrei să pui în evidență eficiența. Ziua poate fi foarte intensă și vrei să te organizezi financiar.

Atenție la cheltuieli

Capricorn

O zi dedicată familiei care te-a ”adoptat”; socrilor mai ales. Ai nevoie de apropierea lor și vrei să te simți ca făcând parte din familie.

Vărsător

O zi de discuții în casă sau despre casă. Muncă de acasă și multe efort. Îți ascunzi emoțiile în spatele muncii sau te ții ocupat să nu simți dureri vechi.

Efciența are rolul ei foarte important în acest început de săptămână

Pești

O zi de vizite la prieteni și de multă loialitate. Vrei să faci o surpriză plăcută cuiva la care ții foarte mult. Atenție și la iubirea de sine, nu strică să îți faci un cadou și pentru tine.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: