Horoscopul zilei 18 Aprilie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Weekendul continuă cu unele mâhniri sau cu multe emoții, nu neapărat cele mai pozitive.

Zi de bucurii pentru multe dintre zodii, însă în plan subtil persistă un gust mai puțin dulce!

Berbec

O zi de bucurii financiare sau zi de planuri și cheltuieli. Ai o perioadă benefică ce se apropie vertiginos și trebuie să calculezi investițiile pentru următoarele săptămâni.

Atenție la frustrări

Taur

O zi de schimbări pozitive și mult dinamism. Ai nevoie de dialoguri afective sau declarații și confesiuni.

Drumuri multe dimineață!

Gemeni

O zi de îmbunătățire a stării de spirit. De câteva zile se resimte o stare benefică, dar astăzi îți vei primi bucuriile din plin.

Rac

Luna își începe tranzitul prin semnul tău și îți restartează toate emoțiile. Ai nevoie de vindecare pentru bagajele adolescenței.

Energie proaspătă și entuziasm

Leu

O zi de conservare, lene sau stare în confort. Ai bucurii din respectul unor persoane respectabile, care nu neapărat îți plac, dar acea atitudine îți unge inima cu balsamul confirmărilor.

Fecioară

O zi de bucurii de la persoane foarte prietenoase și vești bune din străinătate. Ai nevoie de creativitate pentru a te lăsa purtat de valul pozitiv al zilei.

Balanță

O zi de frustrări, șantaj emoțional sau oboseală. Ai nevoie de căldură, afectivitate și de manifestarea emoțiilor pozitive. Atenție la persoanele cu mari bagaje emoționale.

Popularitate

Scorpion

O zi de concluzii interesante și de studii. Vrei să cunoști mai multe, vrei să fii mai pregătit. Persoana iubită îți dă vești bune sau îți face o surpriză!

Săgetător

O zi de provocări sau de transformări. Ea îți va arăta, ca un deja-vu secvențe din viitor. Atenție la semnele zilei și la energiile care te înconjoară.

Sufletul tău este mâhnit.

Capricorn

O zi negocieri în cuplu. Persoana iubită își arată mâhnirea și nemulțumirile. În plus distracția și prietenii își fac din ce în ce mai mult loc în prezentul tău.

Vărsător

Ești pe val și ziua îți va declanșa schimbări foarte benefice. O perioadă de evoluție rapidă în care trebuie să știi să îți asculți intuiția.

Organizare

Pești

O zi de drumuri la prieteni sau de stat pe telefoane ”all day long”. Ai multe glume de făcut și multe emoții de povestit. Ai și emoții negative pe care le poți prelua de la prietenii care îți vor povesti neplăcerile lor.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: