Horoscopul zilei 17 Aprilie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi de acțiuni haotice și multă adrenalină, de astăzi, în weekend, dar și în săptămâna ce urmează atenție la concentrare!

Traume ce se cer vindecate, mai ales pe teme de inteligență, apreciere, ascultare

Berbec

O zi de situații pline de adrenalină dar și de nervozitate. Ești ușor de iritat și te enervezi din orice. Ai de vindecat traume din copilărie; încă! Atenție pe ce anume te concentrezi!

Revin în prim plan unele lecții neînvățate

Taur

Ai și tu nevoie de concentrare; concretă; pe idei și mai ales pe adaptare. Trebuie să te mobilizezi pe planurile financiare și pe durabilitatea lor.

Fii pregătit de schimbări!

Gemeni

Foarte haotic și cu dureri de cap. Te enervezi foarte ușor și mai ales pe tine! Ai nevoie să te dezvolți mai strateg și să te concentrezi pe creație.

Rac

O zi de planuri și multă energie. Pari pus pe treabă și foarte determinat. Mintea ta nu are liniște, pentru că vrei să reușești. Este drept, te concentrezi destul de haotic, dar ești foarte motivat și pus pe pași mari!

Noi proiecte și energie proaspătă

Leu

O zi de dorințe importante, focus pe prieteni, multe obiective și mult dinamism.

Fecioară

O zi de planuri profesionale și organizare intensă. Simți că îți scapă controlul și acest lucru te pune imediat pe sinteze și rezumate.

La vară vrei să schimbi stilul de viață și deja ești agasat și obosit de această rutină de moment.

Balanță

O zi de evoluție pe orice plan. Evoluția îți cere să ieși din haos și să te pregătești de eforturi.

Scorpion

O zi de haos profund pe care trebuie să îl vindeci.

Atenție la traumele din copilărie, nu căuta vinovați ci soluții!

Săgetător

O zi de adrenalină și provocări de la persoana iubită. Traumele ei vor ieși astăzi la suprafață și vei avea multe de ascultat.

Haosul în doi se cere organizat!

Capricorn

O zi în care te lovești de haosul de zi cu zi, pe care trebuie să îl vindeci sau să îl înțelegi!

concentrează-te

Vărsător

O zi de multă pasiune și nevoie de joacă, distracție și activități intelectuale în aer liber!

Haos foarte creativ!

Pești

O zi de bal și spital sub același Soare. Trebuie să asculți pe cei dragi și să te concentrezi pe lumina și căldura familiei!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: