Horoscopul zilei 16 Aprilie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Obsesia puterii poate să se joace cu nervii fiecăruia în această zi!

Mintea vrea să te conducă, atenție la vechi traume de la vârstele mici, care te-au lăsat fără emoții. Este posibil ca ele să se reactiveze astăzi pentru a se cere vindecate.

Berbec

Probleme cu frații sau surorile și nervi pe vecini. Atenție la dialogurile pe care și tu și ceilalți vor să le conducă.

Idei foarte improtante pentru viitorul tău

Taur

Banii sunt și bunul tău și frica ta! Ai nevoie de mai multe confirmări și trebuie să pui accentul pe valoarea naturală, nu pe cea superficială a lucrurilor și a ta!

Gemeni

Luna tranzitează zodia ta și te emoționează. Trebuie să ai și tu grijă de traumele de la vârste mici ce se cer vindecate. Mai ales că ele afectează atitudinea ta față de propria persoană și lipsa de emoții față de propriile nevoi!

Iubirea de sine și revelații pe bandă rulantă

Rac

O zi de multe întrebări și programe în subconștient care te țin și pe tine în obsesia puterii. Recomandat să te privești cu onestitate în oglinda sufletului!

Leu

O zi de simplificare a lucrurilor și a dialogurilor. Tu ești obișnuit să controlezi și vei lăsa astăzi pe alții să strălucească sau să treneze în lupte de putere!

Fecioară

O zi de lecții de personalitate date de obsesia puterii și lipsa de emoții. Traume cu mama sau cu acel părinte care a fost exigent în copilăria ta, sau poate a fost vorba de un profesor dur!

Privește din exterior dacă vrei să vezi tot tabloul!

Balanță

O zi de mari căutări, întrebări și resurse. Ai și tu obsesiile puterii care te pun pe drumuri sau pe telefoane.

Scorpion

O zi de răzvrătire interioară și de căderi din putere. Ai nevoie de transformări de personalitate și atenție dacă vei cădea din prea mare dorință de putere.

Lipsa de transformare de astăzi poate fi depresia de la vară!

Săgetător

O zi de lupte de putere în cuplu și de mare însemnătate pentru relația ta de dragoste. Trebuie să înțelegi multe lucruri despre comunicare, înțelegere și lupte intelectuale!

Capricorn

O zi de stres și temeri, epuizare chiar; din aceeași dorință de putere sau obsesie pe alocuri. Trebuie să găsești soluții fiabile și eficiente, care nu neapărat îți vor oferi puterea dorită, dar vor avea efect benefic pe termen lung și te vor scuti de probleme de sănătate.

Vărsător

O zi provocări, riscuri și pasiuni puternice. Dacă ai mai fi copil ar fi ziua de întrecere cruntă pe care o câștigi. Zi cu ecou pe termen lung!

Atenție la provocările de la prietenii obsedați de putere

Pești

O zi de certuri în casă sau de enervare din neputință, în familie. Ești iritabil și cei dragi te agasează ușor. Atenție la durerile de cap!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: