Horoscopul zilei 13 Aprilie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Ai ceva alergii? Este posibil că luna nouă îți arată câte ceva în acest sens! Atenție la nevoia de stabilitate!

Și pentru cei care vor să o învingă, astăzi este despre drumuri, dinamism, mașină și viteză!

Berbec

Transformări și multe planuri de termen scurt pe care te și pui să le realizezi. O zi cu multe cheltuieli și cu planuri de a schimba mașina!

Poți planifica un business nou ceva ce te atrage foarte mult: tehnica și mașinile!

Taur

Ai nevoie să te simți liber și în confortul tău, mai mult decât atât în luxul tău. Mașina este și pentru tine importantă astăzi. Atenție la drumuri!

Gemeni

Când vrei să faci planuri pe termen lung te gândești foarte creativ. Iar când vrei să te aduni, deja te izolezi sau te plimbi singur cu muzica la maxim!

Călătorie interioară!

Rac

Ai gânduri și capricii mai ales! Vrei să realizezi prin forțe proprii anumiți pași care îți vor demonstra cât de bun ești în ceea ce faci. Adevărul este că te poți baza oricând pe determinarea ta! Rămâi pe calea de mijloc și evită extremele pentru a fi învingător și în fața capriciilor!

Leu

Ai terminat unele probe de încredere și câștigi mult în credințe și valori la acest moment. Ziua îți arată însă că trebuie să fii mai pragmatic, mai pământean, mai concret.

Zi importantă, de evoluție

Fecioară

Drum departe și mai ales planuri și schimbări de traseu. Vrei vacanță și pe nepusă masă te urci la volan cu gând de libertate!

Balanță

Astăzi trebuie să găsești mijlocul de transport preferat al sufletului tău. Călătoriile spirituale sunt însoțite de un vehicul. Căi de transformare.

ZI de yoga sau de rugăciune

Scorpion

O zi cu multe aspecte în doi. Trebuie să fii atent la geloziile persoanei iubite sau la imprudențele acesteia.

Drumuri în doi, lasă-te surprins!

Săgetător

O zi de service sau de stat pe lângă mașină, mașini! Ai de rezolvat o sumedenie de responsabilități și cauți ca niciodată soluțiile cele mai îndelung gândite!

Dar, cum răbdarea nu îți este prea bună prietenă, atunci probabil că vei alerga de colo colo cu mare viteză!

Capricorn

O zi în care răsufli ușurat. AI rezolvat multe și ai depășite multe. Deja ți s-au luat câteva pietre de pe inimă! Felicitări, poți lua o pauză de o zi două!

Vărsător

O zi de stres sau de lecții de la cineva apropiat. Vrei să rezolvați ceva sau vrei să ieși dintr-o situație tensionată. Atenție însă că se pare că ești învins cu propriile arme.

Drumuri la părinți

Pești

Ai o zi dinamică și la propriu și la figurat. Și dacă ai vrea să stai, tot nu ai avea timp. Fii pe val și stabilește toate întâlnirile pe care ți le-ai propus. Realizările sunt de partea ta.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: