Lună nouă în Berbec, 12 Aprilie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Probabil că ai simțit deja luna nouă de ieri și nu știi anume ce aduce ea!

O lună nouă de vindecare și purificare la nivelul trupului și pe diferite domenii de viață, pentru fiecare

Berbec

Ești în plină criză de personalitate. Tu ești grădina, tu ești grădinarul, tu ești sămânța care va crește și te va purifica de tot ce era toxic. Ai nevoie de responsabilitate față de tot ce ești, ce ai și mai ales cine ești.

Fericire și idei pentru a prinde autostrada succesului personal

Taur

Sănătatea și mai ales liniștea ta interioară sunt în acest moment semințele cele mai importante pe care trebuie să le uzi. Primăvara și grădina ei sunt două subiecte ce se vor reflecta în viitorul apropiat în starea sănătății tale.

Dă mai multă importanță vindecării de toată agitația care te tensionează în sinea ta și schimbă starea ta de spirit.

Gemeni

Lună nouă de primăvară și grădinărit pentru un viitor mai bun. Trebuie să cumperi noi semințe pe care să le cultivi cu grijă pentru la toamnă. Ai nevoie de mai mult curaj pentru a reuși.

Îndrăzneală și creație pentru a vindeca viitorul, acum la prezent.

Rac

Lecții de personalitate pentru acei Raci pasivi și multă responsabilitate pentru cei activi. Proiecte noi care te pot ridica în rang și în viață.

Serviciul în schimbare sau planuri pentru o nouă poziție socială ar fi cele mai binevenite idei.

Leu

Cultivarea unor relații importante dar și a unor noi obiective, mult mai mărețe. Ai nevoie să dai dovadă de convingerile tale și dacă tu crezi în succesul tău, el va veni.

Un proiect ce îți poate aduce mari premii în viitor. Plantează semințele astăzi cu mult curaj și rămâi focusat!

Fecioară

Transformare și semințele intuiției sunt subiectele zilei pentru tine. Parte dintre Fecioare au nevoie să fie mai spirituale, altele mai intuitive, altele mai misterioase, altele mai seducătoare. Per total, o notă de metamorfoză și de purificare de tot ce a fost furie, impulsivitate, agresivitate.

Luna nouă îți poate aduce probleme de sănătate dacă ești rigid sau dacă pământul tău este demult arid!

Balanță

O nouă etapă în relația ta de cuplu. Se pare că persoana iubită se simte singură lângă tine și ai responsabilități neatinse. Un început de proiecte în doi și de focus pe iubirea de acasă.

Adrenalina e mai importantă în aceste zile, alături de cei dragi.

Scorpion

Munca îți arată noi responsabilități și sănătatea îți cere să te vindeci de furii și tu. Semințele acestei primăveri pot fi roadele de mâine, iar pământurile tale sunt mult prea aride, un adevărat nisip!

Udă rutina ta de zi cu zi și fă din teritoriile tale paradis și izvoare!

Săgetător

Luna nouă te încarcă de semințele fertilității. Parte din Săgetători pot primi curând un nou membru în familie, iar alții dintre ei pot fi foarte focusați pe nevoile copiilor și pe puterile lor.

Iubirea din suflet și atenție către nevoile emoționale. Pasiunile sufletului mai importante ca oricând!

Capricorn

Semințele furiilor trecute se vor vedea în aceste zile cum au înfrunzit și te supără. Ai nevoie și tu să uzi cu afectivitate mult mai des ambianța din familie și evită să te mai încrunți din orice!

Casă nouă pentru unii dintre Capricorni, mutări sau achiziții! Iar pentru ceilalți schimbări de persoanlitate față de cei dragi

Vărsător

Proiecte de viitor prin curajul de a spune sau de a gândi diferit. Focus pe proiectele intelectuale și acte importante de semnat. Trebuie să alegi cu cine vei merge mai departe și care sunt confirmările de care ai nevoie.

Rebranding sau studii

Pești

Semințe de plantat în teritoriile tale. Oricâte teritorii ai, tot atâtea semințe cel puțin ai astăzi de cultivat. Financiar ar fi cel mai prioritar, să pui ceva bani deoparte pentru a face curând o investiție, dar apoi, pe toate planurile!

Învață să te bucuri de ce ai și să înmulțești!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: