Horoscopul zilei 11 Aprilie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi cu dialoguri de dragoste foarte importante!

Ne pregătim de Lună nouă în Berbec

Berbec

Oare ești pregătit de luna nouă? Astăzi este despre tine și mai ales despre iubirea ta. Câte sentimente și câtă răceală ai față de propria persoană? Nu fugi de iubire!

Confirmări de sine și multă agitație

Taur

O zi cu dialoguri secrete sau de dragoste secretă. Mister și multe sentimente, trăiri, emoții pentru acest final de weekend

Odihnă

Gemeni

O zi cu multă creativitate plină de inspirație și de dulceața iubirii. Ai în vedere multe trăiri și multe răscoliri. Poți avea o zi de mari schimbări în dragoste.

Prietenii

Rac

O zi de socializare în care te poți simți foarte apreciat. Ai nevoie de dragoste mai mult decât de respect și trebuie să te și deschizi către ea!

Lecție de personalitate pe teme emoționale, bineînțeles.

Leu

O zi în care ești exploziv și pasional. Multe pofte și multă sete de iubire.

Ești apreciat

Fecioară

O zi în care ești pus în fața unui fapt împlinit care are un mare efect asupra ta. Gânduri de căsătorie sau de divorț? Dacă oscilezi, atunci recomandarea mea este să alegi iubirea intensă!

Balanță

O zi de plăceri și emoții. Persoana iubită este plină de energie și te copleșește cu inițiative.

Despre artele iubirii

Scorpion

O zi de bucurie și iubire. Ești mai mulțumit și mai pregătit. O zi în care poți repara ceva din dragoste sau în dragoste.

Săgetător

O zi virtuoasă. O zi în care vrei să simți iubirea cum îți curge prin vene și prin inimă. Ești înflăcărat și poți avea satisfacțiile așteptate.

Capricorn

O zi de transformări și lecții de la cineva drag. Ai nevoie să transformi în tine căldura în afectivitate.

Vărsător

O zi de drumuri de dragoste și de dialoguri importante de dragoste. Declarații?

Renunță la fugă și la ideile fixe

Pești

O zi de privilegii și de mici bucurii. Viața ta are nevoie de mai multă savoare și tu ai nevoie de concretizări, mai ales în doi!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: