Horoscopul zilei 10 Aprilie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi de agitație și multă activitate pentru fiecare semn zodiacal

Seara târziu este despre copii, educație și cuvinte care răsună din copilărie în fiecare dintre noi.

Berbec

Luna este în acest weekend în tranzit prin zodia ta. Vei avea nevoie de timp pentru tine și de a pune în acord inima și personalitatea.

Despre validare de sine și inițiative în serviciu propriu

Taur

O zi de mari tensiuni interioare. Mult consum și multă agitație te copleșește pe tot parcursul acestui weekend. Ai nevoie de atenție la sănătate.

Anxietăți

Gemeni

O zi de mari pași și un weekend de mari planuri. Socializarea îți aduce multe răspunsuri. Prietenia și joaca sunt astăzi subiecte aparte.

Te gândești foarte mult la viitorul copiilor tăi și la generațiile ce vin

Rac

O zi de evoluție și mult curaj de care trebuie să dai dovadă. Poți participa la o petrecere sau la o reuniune cu vechi colegi sau de dragul copiilor.

Seriozitate și o mică teamă de implicare

Leu

O zi de pași măreți și de planuri valoroase. Vei căuta răspunsuri și resurse, iar pe seară vei cădea în idealurile copilului din tine pe care vei dori să le reînnoiești.

Mult avânt și un weekend de succes

Fecioară

O zi de lupte și războaie ce reapar după o lungă perioadă de timp. De ce oare reapar, ai putea să te întrebi! Pentru că încă nu te-ai adunat și nu ai terminat lupta cu tine! Poate ar fi momentul unei decizii miraculoase în acest sens.

Balanță

O zi de intimitate și de acțiuni de cuplu, de adrenalină în doi și de multă pasiune. Ai nevoie să susții persoana iubită.

Atenție la fragilitatea cuiva drag sau la o criză de adolescent a cuiva din anturaj.

Scorpion

O zi de weekend muncitoresc. Vei căuta să te reorganizezi și vei face foarte mult sport. La amiază rutina ta te va reîntoarce la anii copilăriei, pe vremea băncilor și a școlii.

Săgetător

O zi cu parfum de primăvară în sufletul tău. Îți dorești să strălucești și vei reuși mare parte din zi. Apoi vei fi în lumina reflectoarelor pentru copii tăi, ceea ce te va încărca de toate puterile!

Veselie, joacă și mare aventură

Capricorn

Trecutul și luptele din el încă îți va face loc să mai înveți câte o lecție. Nu răspunde cu impulsivitate și nici lipsit de empatie.

Vărsător

O zi super dinamică și în viteză. Vei dori să fii pretutindeni și vei fi înconjurat de oameni grăbiți. Pe seară vei trăi într-o ambianță de copii sau de jocuri copilărești.

Fii determinat în ideile tale.

Pești

Uneori poți simți o mare nevoie de lux. Așa și în acest weekend. Un lux îndrăzneț își face loc în inima și în dorințele tale.

Fă cumpărăturile pe care sufletul ți le invocă de ceva vreme

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: