Horoscopul zilei 9 Aprilie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Astăzi este despre post și schimbări profunde!

Credințe, valori și depășirea limitelor

Berbec

Ai astăzi o zi de dialoguri interioare și de pace cu tine, acea parte plină de răni și de păcate!

Iubire de sine!

Taur

Planuri de viitor? Vezi cum poți să adaugi pe lista de dorințe vindecarea de întuneric și simplificarea lucrurilor în plan emoțional.

Prietenie și cretivitate sinceră

Gemeni

Ai o zi de competențe și lecție de personalitate din partea cuiva care nu prea este cu picioarele pe pământ. Poate doar respectul uman te va ține să nu te frustrezi!

Preocupări de imagine personală

Rac

O zi în care vei avansa și vei evolua foarte mult. Atenție la piesele pe care trebuie să le pui împreună sau după caz să ceri ajutorul pentru a te reconstrui.

Mentori și ghizi importanți

Leu

O zi de mari întrebări existențiale și de puteri ascunse pe care le poți accesa!

Transmutare de energii negative prin post, yoga și rugăciune

Fecioară

O zi de deschidere afectivă și de a ajuta persoana iubită să se adune după un eșec.

Balanță

O zi de multe soluții și idei care te vor ajuta să vindeci ceva problemă de sănătate. Poți fi eficient în realizările tale dacă vei aduna și vei pune cap la cap tot felul de ”lipsuri la inventar”, iar apoi soluția se va evidenția ușor.

Multe enrergii

Scorpion

Ai nevoie de mai multă putere și pentru asta va trebui să te aduni din bucăți, acolo unde le-ai lăsat sau împrăștiat. Zi de post în ceea ce ține de viciile tale sau de pasiunile care te ”murdăresc”.

Săgetător

O zi cu lecție din trecut. Ai nevoie să identifici toate reziduurile care încă le mai păstrezi și să faci loc la energie nouă.

La amiază iese Soarele pentru tine

Capricorn

O zi cu multe toxine ce stau undeva în rădăcinile tale, încă necurățate.

Vărsător

Banii sunt ”o nevoie”, dar lipsa lor este o mare teamă. Te sperie tare lipsa de proiecte sau teama de a rămâne sărac, atenție la obsesii.

Ai nevoie de vise mărețe

Pești

Când te-ai minimalizat ultima dată? Dacă este vorba chiar de această zi, atunci este momentul unei prioritizări a stimei de sine!

Lucru la și cu sine!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: