Horoscopul zilei 8 Aprilie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Astăzi este o zi foarte interesantă și o spun cu un zâmbet ironic. Zi cu multe capricii!

Răutăți gratuite și ieșiri nervoase!

Berbec

Ai multe în sinea ta și vrei să te pregătești de un atac. Atenție că te poți lăsa dezrădăcinat de anumite aspecte negative pe care încerci să le inhibi.

O zi de introspecție

Taur

Dacă ieri căutai comori astăzi te faci ”frate cu dracul” pentru a ajunge departe în viitor. Gândește-te bine, poți simplifica lucrurile și intuiția încearcă să te avertizeze ceva!

Obiective noi

Gemeni

O zi de lecții de personalitate și culmea cu multă descurajare. Cineva care se presupunea că te ajută, de fapt ”te umple de noroi””

Atenție la persoanele dominante!

Rac

Evită și tu să te asociezi cu persoane nedemne, ai putea porni pe drumuri greșite. Învață să deosebești binele de rău și pozitivul de negativ, chiar și atunci când este bine ascuns. O lecție de evoluție importantă pentru tine!

Aprecieri din partea unor persoane importante

Leu

Astăzi ai multe lupte în plan subtil. Poate că nu înțelegi de unde așa energie joasă și ce oare se întâmplă dintr-o dată!

Fii de partea ta!

Fecioară

O zi în care ai poftă de critici și de ceartă cu mai toată lumea. Atenție la persoana iubită care pare să facă o mică criză de personalitate de care nu vei ști cum să o înșțelegi!

Balanță

Munca înnobilează, însă atenție la unii colegi sau subalterni care par geloși sau rău intenționați.

Atenție la sănătate

Scorpion

O zi cu prieteni plini de vicii și foarte înșelători.

Săgetător

Acasă la tine era cândva bine, acum este mai mereu o energie sumbră sau o vibrație prea joasă! Și dacă te prefaci că nu o vezi, tot te sâcâie.

Fă o curățare de energie a casei

Capricorn

O zi de dialoguri foarte ”seducătoare”. Ai intrat într-un joc al cuvintelor și atenție la puterea lor. Dacă vei fi trist, atunci caută răspunsul în energiile intelectuale.

Vărsător

Astăzi Vei cheltui mulți bani și vei sfida portofelul cu poftă distructivă. Atenție să nu te lași păcălit sau să nu pierzi ceva.

Zi cu multe pofte!

Pești

Ai astăzi o zi foarte ciudată și energiile tale par haotice. Fii deschis la transparență față de sine și vei reuși să vezi ce ascunzi chiar de tine!

Încercări

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: