Horoscopul zilei 6 Aprilie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Viciile care ne fac să trecem de la o extremă la alta și nevoie de dezinvoltură!

Atenție la lecțiile de viață și la viciile care nu ne lasă să le învățăm

Berbec

O zi cu multe schimbări și cu poftă de vicii! Atenție la dorința de a face ”invers decât ceilalți” și de a arăta ”cine este original”!

Fii relaxat!

Taur

O zi de mari pași în carieră sau de multă muncă. Ai și tu vicii de revăzut, mai ales cele de organizare! Rigiditatea poate să fie o lecție importantă.

Lecție de personalitate!

Gemeni

O zi de pași importanți dar puțin confortabili! Ai senzația că nu îți găsești starea! Poate că unele idei ascund iluzii!

Ai nevoie de veselie și originalitate

Rac

O zi de apropiere de esența lucrurilor și de dorința de a căuta cele mai originale răspunsuri. Vrei să profiți de misterul și de magia vieții, vicii pentru tine la acest moment, am putea spune!

Spiritualitate și pasiune

Leu

O zi de bune dialoguri și negocieri, de stabilirea unor parteneriate și o seară romantică plină de rafinament.

Arta te atrage foarte mult astăzi

Fecioară

O zi de muncă intensă și implicare totală. Ai nevoie de glume pentru a te scoate din stres! Fă și ceea ce îți place, adu-ți aminte să râzi!

Balanță

O zi de apreciere a creației și creativității. Ai poftă de joacă și atenție la prietenii vicioși!

Rezultate care îți dau putere

Scorpion

O zi de lecții de la cineva drag. Atenție la viciile moștenite sau la probleme în cuplu.

Săgetător

O zi de dialoguri existențiale. Vrei să ai cele mai originale idei. Ai și tu vicii de depășit, ele ar putea fi intelectuale!

Schimbări bune

Capricorn

O zi de multe cumpărături. Parcă vrei să cheltuiești tot sau ai pofte compulsive!

Vărsător

O zi de restart personal cu lecții pe care singur ți le ”administrezi”. Nu ești foarte mulțumit de tine și atenție la vicii care te răscolesc.

Atenție la propriile nevoi

Pești

O zi de împăcare, iertare, a aduce pacea! Ai nevoie de bucurii și de libertate interioară. Vicii ascunse de ochii celorlalți!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: