Horoscopul zilei 3 Aprilie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Astăzi este o zi importantă în dragoste și mai ales de a demonstra respect față de persoana iubită

Totul cu iubire

Berbec

O zi de mari pași în evoluție și mai ales dacă este vorba de dragoste. Foarte avantajați cei care au o carieră artistică!

Lasă-te purtat de iubire

Taur

O zi de succes în dragoste și de idealuri de amor. Ai multe resurse de dăruit și multe bucurii de trăit în doi.

Dă o notă caldă iubirii

Gemeni

O zi de gânduri importante despre toată pasiunea ta și mai ales despre iubirea senzuală pe care dorești să o retrăiești.

Atracție și chimie

Rac

O zi de gânduri serioase de dragoste și de rearmonizare în cuplu. Viața îți surâde înapoi!

Fii deschis la iubire, astrele s-au aliniat!

Leu

O zi de organizare și de abordări mai dulci și mai calde. La drept vorbind vrei mai multe și mai dese plăceri în viața ta amoroasă.

Fecioară

O zi de mari așteptări de la viață. Astăzi poți trage lozul norocos în dragoste și de aici încolo poți avea reușita de suflet pe care ți-o dorești.

Balanță

O zi cu parfumul iubirii și planuri de familie. Te simți acasă în povestea ta, chiar dacă pe alocuri ea poate fi distantă. La drept vorbind climatul rece este pentru tine demult cunoscut. Mirarea este că el se va schimba în căldură și afectivitate!

Răspunde cu iubire

Scorpion

O zi de dialoguri interminabile de dragoste. Vrei să faci și să primești declarații, poate chiar de la două persoane diferite! Weekendul de iubire misterioasă!

Săgetător

O zi de cadouri și plăceri. Ar fi recomandat să le faci!

Cheltuieli pentru plăcerea persoanei iubite

Capricorn

O zi de bucurii dar mai ales de renaștere prin iubire de sine. Luna tranzitează zodia ta în acest weekend și te invită la deschidere emoțională!

Vărsător

O zi de intimitate binemeritată. Ai nevoie de pași calmi și de liniște în doi. Vrei să împarți cu bune și cu rele povestea ta departe de ochii lumii.

Iubirea e plină de savoare

Pești

O zi de proiecte fascinante, mai ales cu iz artistic. Ești foarte creativ și iubirea te inspiră cu adevărat! Atenție doar la umbre și instincte negative care își fac și ele loc la sânul tău.

Simplifică lucrurile!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: