Horoscopul zilei 2 Aprilie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Astăzi este despre rezistență și efort sau rezistență la efort!

Recomandat să nu începeți acțiuni noi pentru că veți constata multă oboseală și prea mici rezultate

Berbec

O zi de planuri și eforturi. Dorințe poate mai mari decât poți duce la acest moment sau mult consum pentru idei care doar îți consumă energia.

Fă-ți planuri mari și acționează după weekend!

Taur

O zi de asumare versus negare. Ai nevoie de curaj pentru că perioada este excepțională.

Adu-ți entuziasmul înapoi!

Gemeni

O zi de eforturi pentru doi și de multe energii de consumat în cuplu. Ai nevoie de armonia cu ceilalți, deși ei te solicită mai mult decât ai dori tu astăzi!

Nu fi pus pe ceartă și nici nu te lăsa provocat!

Rac

O zi de final de săptămână muncitoare. Cu cât muncești mai mult, cu atât parcă ai și mai mult de muncă. Trebuie să spui sufletului să aibă răbdare până ce vei termina responsabilitățile de la serviciu.

Vrei să ajuți!

Leu

O zi în care pare că nu vin soluțiile și că prietenii te consumă foarte mult! Trebuie să ai răbdare cu cei dragi și să fii puternic, pentru ei!

Fecioară

O zi de eforturi care nu îți displac, dar care parcă prea sunt multe și îți fac rău! Nu te sabota!

Balanță

O zi cu foarte multe idei și dialoguri, soluții, perspective! Ești plin de vervă și cu mult dinamism, vesel, copilăros, plin de speranțe și interacționezi cu multe persoane.

Schimbări pozitive

Scorpion

O zi de cheltuieli și nici tu nu vezi pe ce. Parcă ai tot una într-una de cheltuit toată ziua. Ar fi indicat să reziști în fața tentațiilor care nu reprezintă o reală bucurie pentru sufletul tău!

Săgetător

Tu singur te superi pe tine și tu singur ești rezistent în fața propriilor convingeri sau idealuri. Ai nevoie de planuri mărețe pentru tine, real!

O zi de restart!

Capricorn

O zi care îți arată cât de multe programe negative mai sunt încă în subconștientul tău. Inhibarea nu te ajută să scapi de ele! Lucrează conștient!

Vărsător

O zi de schimbări bune și de lucruri care te consumă. Parcă ești la maraton și nu ai timp să te odihnești pentru că sunt prea multe persoane care au nevoie de atenția și de buna ta dispoziție!

Strălucești cu mult efort!

Pești

O zi de bucurii dar și de lecții. Munca înnobilează dar și poate lăsa urme, atunci când îți impui să faci prea multe!

Respectă-te!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: