Horoscopul zilei 31 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Ideile bune, intuiția bună, dar tristețea și egoul pot aduce ghinioane

Rebel sau emoțional, vedem care este mai benefică pentru fiecare

Berbec

O zi de răsturnări care te vor ajuta să înțelegi și să lămurești lucruri cu tine însuți. Vei avea claritatea necesară și timpul de a-ți face singur Mea Culpa.

O zi de transformări și introspecție

Taur

O zi de beneficitate în plan personal dar regrete pentru persoana iubită care nu pare foarte norocoasă la acest moment.

Adu cu tine armonia în doi!

Gemeni

O zi de efort și oboseală în care tot trebuie să re-vezi, re-calculezi, re-editezi. Apoi, mai sunt și cazurile în care trebuie să reiei anumite lucruri de unde le lăsasei și să te grăbești să le duci la bun sfârșit.

Rac

O zi de răsfăț și de distracție, deși ai tu anumite stări de spirit care îți mai sting pe ici pe colo din entuziasm.

Strânge-ți puterile

Leu

O zi de discuții și încordări între persoanele dragi în care ești prins la mijloc. Fii de partea persoanei iubite!

Fecioară

O zi de prezență de spirit dar și de efecte sau ecouri ale eforturile trecutului. Atenție la sănătate care îți va cere să faci un drum sau să anulezi un altul.

Balanță

O zi de cheltuieli și achiziția unor bunuri în rate. Ai calcule multe de făcut și planuri luxoase.

Zi de prieteni geloși

Scorpion

Ai făcut unele lucruri pentru tine, demult și le-ai lăsat ”baltă” undeva. Trebuie să ”te reiei de unde te-ai lăsat”!

Săgetător

O zi de bunătate cu propria persoană și de protecție față de propriile structuri. Ai nevoie de un timp cu tine și de bucurii reale, profunde, existențiale.

Dialoguri care te pun pe reflectat

Capricorn

O zi de revenire asupra unor sentimente mai vechi, dar la fel de prezente și par durabile, cu ecou în viitor.

Vărsător

O zi de provocări. Fie ești slab, fie ești puternic. Ai unele confruntări profesionale și tensiuni în societate, care te vor re-editat sau cu o atitudine schimbată!

Asul este în mâneca ta

Pești

Problemele zilei trec pe lângă tine, ba mai mult am putea spune ca ai și tu un rol în plan subtil acolo în ceea ce vei observa și vei înțelege astăzi. Starea interioară îți dă de veste cum ai transformat ”inconștient” anumite situații.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: