Horoscopul zilei 30 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Zodiile de apă și cele de pământ sunt cele aspectate benefic pe parcursul acestor zile

O zi cu energii încurajatoare pentru pasiunea și competența fiecăruia; dar și multe judecăți de valoare, etichete sau critici

Berbec

O zi de reașezare a energiilor personale și a emoțiilor care le degaji prin toți porii. Ai nevoie să te ghidezi după intuiție; să o redescoperi și să o apreciezi.

Atenție la crizele din care trebuie să ieși

Taur

O zi de focus pe parteneriate și pe persoana iubită. Deși poți fi primit cu critici și nemulțumiri. Păstrează-ți calmul și toată răbdarea pentru că este doar ceva trecător!

Nu pune la suflet!

Gemeni

O zi de nemulțumiri din care trebuie să știi să ieși, dacă nu vrei să te epuizezi. O luptă interioară te va ține în derivă pe tot parcursul acestei zile. Ai nevoie să faci și ceea ce îți place pentru a-ți aduce zâmbetul înapoi.

Rac

O zi de bucurii și de prieteni foarte speciali. Ai pe lângă tine persoanele care au nevoie de cea mai multă atenție.

Fii generos emoțional

Leu

O zi de lecție de personalitate de la cineva apropiat. Probabil cuvintele reci te vor indigna! Ai nevoie să-ți păstrezi căldura și să nu te lansezi în lupte de orgoliu.

Fecioară

O zi de schimbări bune de astăzi. Și de vești bune mai ales. Atenție la exigență; ea poate naște exigență!

Balanță

O zi de priorități complexe. Emoțiile, intuiția, plăcerea și pofta de viață au un rol aparte în miresmele acestei amiezi. Calcule minimaliste și planuri de investiție!

Zi de materializare a unor lucruri sau a unor cumpărături importante.

Scorpion

De astăzi Luna va tranzita prin semnul tău și îți va arăta cât de exigent ești cu tine însuți. Și cât de distructiv!

Săgetător

O zi de priorități spirituale, ezoterice. Cel mai benefic pentru tine ar fi o ședință de masaj sau de yoga care să detensioneze toate presiunile care te apasă din interior.

Atenție la autocritică

Capricorn

O zi de schimbări bune prin faptul că vei întâlni anume persoanele care sunt pe vibrația ta. Bârfele te pot scoate din tensiuni. Chiar dacă nu ești adesea adeptul lor. Pe ideea; odată și bine o faci cu tot sarcasmul!

Vărsător

O  zi de lecții de evoluție în care trebuie să învingi sau să confrunți etichetele ”grele” și judecățile emise fără prietenie și fără prea multă deschidere.

Evoluează, nu tsa pe loc, mergi mai departe, depășește!

Pești

O zi de multe planuri și mai ales de unele foarte complexe. Vrei să cucerești o lume; una nouă sau una de un alt rang.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: