Horoscopul zilei, 29 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Începe o săptămână cu răbdare și apetit artistic

Amiaza acestei zile poate lumina la fiecare o stare de anxietate

Berbec

O zi de multă răbdare cu toți cei care vei intra astăzi în contact. Ai nevoie de indulgentă cu persoana iubită.

Nu te grăbi la certuri

Taur

O zi de început de săptămână plin de muncă dar și de senzații de anxietate la serviciu. Atenție la sănătatea psihică!

Gemeni

O zi focus pe prieteni și mai ales pe cei care au nevoie de încurajarea ta. Ai nevoie în plus și tu de o ”terapie” prin artă sau prin creativitate.

Rac

Un început de săptămână cu dorințe dar și cu fragilitate. Ai nevoie să te lași purtat de răbdare și de deschiderea către cei dragi fără să te ofensezi și fără să reacționezi cu frustrare.

Pune totul în armonie acasă

Leu

O zi de Luni cu bucurii și dialoguri pline de substanță. Vrei să studiezi lucruri noi dar mai ales frumoase. Drumurile te pot obosi, dar trebuie să reziști până vei rezolva tot ce ți-ai propus.

SChimbări bune

Fecioară

O zi de priorități interesante care te aduc înapoi cu picioarele pe pământ. Trebuie să faci ceva cheltuieli care să îți bucure sufletul sau care să te scoată din anxietate.

Balanță

O zi care îți va sublinia nevoia de a te recâștiga dintre neîncrederi sau indecizii. Ai nevoie să te prețuiești și să te valorizezi.

Ești determinat și plin de planuri

Scorpion

O zi armonie interioară. Dacă ea nu există, atunci trebuie să o găsești. Pacea interioară este importantă și te vindecă de anxietățile care te-au obosit deja.

Săgetător

O zi de schimbări bune și bucurii alături de persoanele dragi. Vei face impresie bună și ești în mijlocul atenției.

Multe prietenii

Capricorn

O zi de Luni cu lecții de personalitate. Atenție la situațiile care te vor frustra și din care ai câte ceva de învățat.

Vărsător

O zi cu multe reușite și cu multe revelații. Însă, în ciuda a toate acestea ai o stare de neîncredere sau de lipsă de energie.

Planuri de călătorie

Pești

O zi de rearmonizare importantă. Ai nevoie să-ți regăsești armonia din suflet și să te aduni după confuzii sau angoase. O zi de transformări.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: