Horoscop de lună plină 28 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Luna plină va sublinia nefericirile fiecăruia, iar sezonul migrenelor continuă

Un final de weekend plin de emoții și dorințe. Va exista la multe semne dorința de a fugi sau de a se despărți

Berbec

Izolarea, fuga, respingerea sunt pentru tine reguli de baza în această zi; vrei să spui gata oricui și pentru orice!

Luna plină îți cere să știi să te faci fericit

Taur

O zi de importanță pentru sănătatea ta. Ești nefericit în sinea ta și ai multe neplăceri, dar trebuie să găsești liniștea ta, mai departe de toată agitația și de toate conflictele.

Luna plină îți cere să te ocupi de găsirea propriei liniști. Și odată cu ea vei găsi și fericirea!

Gemeni

O zi care te pune pe gânduri mai mari și mai ample decât de obicei. Vrei să dobândești fericirea în viitor și vrei să te îndepărtezi de anumiți prieteni.

Luna plină îți cere să te focusezi pe obiective

Rac

O zi de lecții de personalitate și multe sentimente care te vor zdruncina. Ai nevoie de ceilalți și trebuie să ai grijă de imaginea ta.

Luna plină îți cere focus pe acel domeniu în care poți fi un exemplu pentru alții

Leu

O zi de mari bucurii și de starturi noi. Probabil că ești pus pe ceartă sau, după caz, pe ”ignorare”. Vrei să îți vezi succesul cu ochii tăi și ești foarte hotărât să câștigi!

Luna plină îți cere să te focusezi pe elevare

Fecioară

O zi neplăceri pentru care va trebui să cheltui o anumită sumă de bani neprevăzută. Ești morocănos, dar atenție la intuiție, ea îți va arăta bine ceea ce trebuie să vezi!

Luna plină îți cere să fii spiritual și să lași agitația deoparte!

Balanță

O zi cu reproșuri de la ceilalți care aruncă vina sau caută vinovați pentru nefericirile lor. Ai nevoie să rămâi în echilibru.

Luna plină îți cere să te ocupi de tine și să te focusezi pe armonia personală

Scorpion

O zi de reparații interioare și de puțin timp. Ai senzația că trebuie să renunți la tine pentru a-ți împlini responsabilitățile.

Luna plină îți cere să te focusezi pe sănătate! Chiar dacă este weekend ai multe de făcut!

Săgetător

O zi de distracție, sau cel puțin asta îți dorești. Deși, prietenii cu care te vezi sunt plini de probleme și nefericiți!

Luna plină îți cere să te focusezi pe prorpiile resurse și pe anturaje pozitive!

Capricorn

O zi de lecție de personalitate și multe lucruri de schimbat. Te izolezi și fugi de tot felul de lucruri devenind foarte frustrat, îți vei vărsa nervii pe cei apropiați.

Luna plină îți cere să lași respectul social pentru dragostea de acasă

Vărsător

O zi de bucurii și multe de făcut. Ești foarte dinamic și probabil irascibil. Ai dialoguri importante de făcut și sari anumite etape pentru a atinge concluziile dorite.

Luna plină îți cere să te focusezi pe cursuri

Pești

O zi de mare avantaj. Vei spune gata oricărei crize în care te-ai aflat până acum. Vei depăși multe piedici și vei găsi multe soluții.

Luna plină îți cere să te focusezi pe concretizarea a ceea ce-ți dorești!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: