Horoscopul zilei 27 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Weekend plin de energii, unele mai importante ca altele.

O sâmbătă de pomină!!! Multe răutăți vor ieși de sub preș și vor fi fel de fel de expresii dure sau de cuvinte reci

Berbec

O sâmbătă de muncă și multe critici pentru tine. Poate că și tu ești dur din propriile obiceiuri. Ai nevoie să repari rutina ta și să eviți abandonarea în muncă de teama unor sentimente pe care nu știi să le gestionezi.

Atenție la sănătate

Taur

O sâmbătă de bârfe reci și de critici de la și către prieteni. Dar, recomandarea astrelor ar fi să repari ceva relații cu cei dragi și să revii la iubire.

Gemeni

O sâmbătă de lecții de personalitate și de vorbe spuse cu duritate. Un climat sec și rece acasă. Ai nevoie să repari diverse pe acolo.

Rac

O sâmbătă de nemulțumiri și stări de iritare. Parcă se pun toate cele iritabile să te provoace. Atenție la contradicțiile care te vor sâcâi.

Reparat mașina sau ceva tehnic

Leu

O sâmbătă de cheltuie prin care trebuie să repari și tu ceva. Fie portofelul, fie să oferi un bonus cuiva sau chiar ție!

O zi de râsete sau de ironii

Fecioară

O sâmbătă cu o atitudine absolut stringentă față de sine. Ai nevoie de mai multă atenție la tine și la nevoile reale. În plus, tu singur trebuie să repari ceva; la tine!

Balanță

O sâmbătă de conservare a energiei și de reparații la interior.

Atenție la sănătate și la stima de sine

Scorpion

O sâmbătă de planuri în care îți propui să iei în calcul variantele cele mai urâte. Treci de la agonie la extaz și te învârți între speranțe, vise, iluzii și obiective suprarealiste!

Săgetător

O sâmbătă cu lecție de personalitate. Undeva, la coadă la pâine, la restaurant sau pur și simplu din senin cineva îți va strica mood-ul.

Atenție la nedreptățire; nu tebloca în ea!

Capricorn

O sâmbătă cu vise mărețe dar prea exigente. Pui prea multă presiune pe tine, doar de dragul unui succes. Vezi dacă se merită cu adevărat; parcă astăzi ies la suprafață toate defectele situației.

Vărsător

O sâmbătă de stare și probabil nu cea mai bună. Te simți dur în sinea ta și te ajută ideea de a fi util altora!

Ai și tu de reparat ceva; viața sexuală

Pești

O sâmbătă plină de energii și încercări în doi. Ironiile și sarcasmul persoanei iubite par să te scoată din sărite. Parcă nu știe să se oprească!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: