Horoscop zilnic 25 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Între confortul puterii și dorința de a fi rebeli

O zi de puteri și provocarea puterii, o zi de dragoste și de prietenie, o zi care te pune pe gânduri: vrei să fii exemplu sau vrei să fii contra exemplu!

Berbec

Poți oscila între alegeri și poți alege din orgoliu sau din dorința de a controla. Vei reuși să treci de la o extremă la alta fără să găsești răspunsul care să te mulțumească. Însă cel mai important este să găsești echilibrul

Fii pregătit de probe de putere

Taur

Ai și tu provocările tale pe parcursul zilei. Vrei să te preocupi de cât mai multe și vrei cu toate să ieși la lumină și să strălucești. Fii pregătit de noi jocuri de putere.

Gemeni

O zi de întoarcere la trecut și de oscilare între bine și rău. Te gândești cum să avansezi, cum să te bucuri de tot ce ai, atâta timp cât în mintea ta sau în sufletul tău parcă ai vrea să declari ”război” divinității.

Rac

O zi de mari provocări și pentru tine, Fii faci alegeri foarte îndrăznețe, fie vei oscila între foarte sus și foarte jos. Ai multe de experimentat dar și multe temeri.

Dorința de control pentru a nu te simți abandonat

Leu

Ai una dintre zilele tale cele mai importante și prin talentul și determinarea ta îi vei putea motiva și pe cei dragi. Este drept, ai ceva ”de muncă” să îi impulsionezi sau să îi oprești apoi!

Atenție la excese

Fecioară

O zi de preocupări foarte profunde și o seară mistică. Poți găsi răspunsurile căutate și vei avea bateriile încărcate și moralul ridicat.

Balanță

O zi de bucurii și multe idei. Ești creativ și poți aduce în jurul tău multă armonie. Anturajul este unul special pentru tine astăzi.

Iubiri cu ecou important în viitor.

Scorpion

O zi de determinare și o zi care te vertebralizează. Toate situațiile zilei au rolul de a te ajuta să te cadrezi în rezolvarea priorităților și creșterea imaginii tale.

Ai nevoie de foarte multă atenție și de câteva aplauze

Săgetător

O zi de binecuvântări, de oriunde și foarte foarte specială. Te simți iubit, apreciat, răsfățat de divinitate și parcă ți-au revenit toate cele bune acasă. Reușite în orice și multe provocări de evoluție.

O zi interesantă și pe placul tău cu adevărat

Capricorn

O zi de cătări majore, importante, esențiale și existențiale. Ai tu dialogurile tale cu Dumnezeu și vrei să atingi marginea răspunsurilor!

Caută binecuvântarea cea mai importantă

Vărsător

O zi de mari reușite în doi și mult suport sau susținere din partea celor mai dragi ai tăi. O zi care te poate provoca la ironii și la întrecere.

zi cu multe calități de afirmat, dar și cu oscilări între extreme

Pești

O zi de interese complexe și de multe responsabilități pe care ți le asumi. Vrei să te aduni în gașcă pe orice domeniu de viață și vrei să faci echipă bună. Însă interesul tău, ascuns, este să le arăți ce poți sau să faci în secret ceea ce ei nu pot.

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: