Horoscop 24 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Astăzi avem energii benefice și orgolii

O zi de provocări, întreceri, dorință de control, drame și creativitate

Berbec

O zi de demonstrativitate în care dorești să îți afirmi punctul de vedere și să îți câștigi laurii.

Atenție la ego

Taur

O zi de lecții de personalitate pentru acele porniri negative. O zi care îți arată acuratețea sincerității față de sine!

Gemeni

O zi de discuții provocatoare și de căutări de răspunsuri importante. Astăzi este despre a vorbi și despre a te exprima pe tine în toată splendoarea ta, fără temeri și fără timiditate.

Rac

O zi cu multe priorități și cu mult interes pentru a te aduna sau pentru a te descurca.

Cheltuilei importante și planuri finaniare mărețe

Leu

Luna se află în zodia ta și te poate sensibiliza foarte mult. Femeile zodiei sunt aspectate benefic, dar emoționale și sensibile.

Atenție la nevoile personale și la provocările prea dure la care te supui

Fecioară

O zi de priorități excepționale de sine. Ai undeva un punct nevralgic care te consumă foarte tare din interior. Trebuie să te confrunți cu tine.

Balanță

O zi de planuri valoroase și de activități creative speciale. Dacă vrei să aduci raze de lumină în viitor, atunci ai nevoie de un alt mod de reflectare asupra lucrurilor.

Prietenii importante

Scorpion

O zi de lecții de personalitate și pentru tine. Ideea de finețe și de capacitate de sinteză sau de tăiere a răului de la rădăcină te caracterizează; dar, tradiționalul ”cizmarul fără cizme”, va spune multe despre capacitatea ta de a pune în practică; iată rezumatul zilei. O zi de cicatrizare sau de schimbare a opticii asupra lucrurilor.

Atitudinea ta îți arată, doar să dorești să vezi

Săgetător

O zi de revelații importante și de succes cu bune și frumoase rezultate. O zi de elevare ”dureroasă”!

Fii atent la ego care nu te lasă să avansezi

Capricorn

O zi de bucurie pentru cei spirituali și de mari întrebări pentru ceilalți. Atenție la legătura ta cu divinitatea și rolul egoului în acest mecanism.

Dacă vei constata că egoul taie legătura ta cu divinitatea sau, mai mult, că se identifică, atunci găsește soluții

Vărsător

O zi de priorități în doi și în echipă. Probabil că cei dragi au ceva provocări pentru astăzi și probabil că vei petrece o zi plină de adrenalină și ironii!

Zi foarte creativă

Pești

O zi de raportare la ceilalți și la propria rutină. O zi de atenție la nevoile altora și de găsire de soluții eficiente. Important este ce faci și pentru tine.

Nu te epuiza, mai ales dacă toate le faci pentru egoul tău și nu pentru tine!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: