Horoscopul zilei 23 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Astăzi este despre ”a fi în alertă” și plini de determinare

O zi de multă acțiune, de hipertensiuni și de supratensiuni

Berbec

O zi de ieșire din emoții și din sentimente negative. O zi de câștigare a puterii dar și de multă agitație. Prietenii puși pe treabă te vor impulsiona și pe tine.

Revenire la toanele bune

Taur

O zi de probleme ale trecutului care se văd la prezent și care îți cer să le înțelegi și să le vindeci. Ai nevoie de curajul celor dragi și de motivarea și motivația lor!

Gemeni

O zi de dialoguri intense și de multe genuri. Declarații și dialoguri afective, apoi dialoguri pline de substanță și multă adrenalină în expresii.

Rac

Dacă încă nu ai înțeles ce este cu tine în aceste zile, atunci iată momentul. Ai nevoie de mai multă forță și de mai mult focus.

Organizarea financiară se cere singură; după multele cheltuieli pe care le vei face astăzi

Leu

O zi de vibrații diverse. Pentru prima parte din zi ești plin de sentimente și emoții, iar la amiază ești ca un vulcan plin de forță; care vrea să năvălească cu determinare în toate și peste tot.

Mizează pe puterea ta

Fecioară

O zi de planuri în doi sau de proiecte de familie. Ești plin de obiective realiste și suprarealiste. Mai mult decât atât, nu ai astâmpăr și mai cauți, în secret alte soluții de rezervă. Grijile astea! Doar tu știi câtă presiune pui pe tine!

Balanță

O zi de a fi util și de a te pune în slujba altora și mai ales de socializare și accent pe carieră. Ai nevoie de planuri noi și vei încercă proiecte mai ample.

Viitorul sună vulcanic

Scorpion

O zi de evoluție pe orice plan și în orice domeniu. Bazează-te pe intuiție și pe senzitivitate. La amiază va trebuie să duci la împlinire, pe repede înainte, proiecte care te încântă și te consumă, foarte mult!

Săgetător

O zi de ieșire din probleme și pentru tine. Ai nevoie să te concentrezi pe succes și pe reușite. Lasă energia să se refacă și să îți arate calea către multele bucurii de care ai fugit parcă până acum.

Ralizare cu multe resurse investite dar și cu multe câștigate

Capricorn

O zi de emoții de scurtă durată. Vrei să te retragi în ”lumea ta” pentru a face ceea ce simți. Ești foarte hotărât pe anumit palier de viață și vrei cu orice preț să reușești.

Sete de putere

Vărsător

O zi de făcut câte ceva pe multe planuri. Ceea ce va conta cel mai mult este însă relația și pasiunea în doi. Parcă demult nu te-ai mai simțit atât de dornic de dragoste și de iubire aromatizată cu tot felul de condimente.

Persoana iubită va fi o provocare frumoasă

Pești

O zi de împăcare a sufletului cu simțul datoriei. Pare că ”îți lași pe mai târziu” niște așteptări afective pentru a termina ceva proiecte. Pentru cel puțin câteva zile vei fi foarte ocupat la serviciu.

Armonia vine cu iubirea de sine

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: