HOROSCOPUL ZILEI 22 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Despre timp, familie, obiceiuri, rutină și afectivitate

O zi de emoții și multe trăiri, o zi de privire în trecut la toate cele frumoase!

Berbec

O zi de priorități familiale și de activități pentru cei dragi. Atenție la frustrările zilei și mai ales la cele ale trecutului.

Lecții de personalitate

Taur

O zi de dialoguri emoționale și de plăcerea împărtășirii sentimentelor. O zi care îți poate schimba valorile sentimentale și care te poate aduce aproape de persoanele din trecut.

Gemeni

O zi de bucurii și plăceri de-ale casei. Vrei să cumperi tot felul de lucruri care îți amintesc de o perioadă plină de căldură.

Rac

Luna se scaldă în apele tale și se reflectă în sentimentele tale. Folosește-ți intuiția și bucură-te de tine, validează-te!

Nevoile persoanale și a te ajuta pe sine!

Leu

O zi vindecare a trecutului. Vei simți unele răni încă nevindecate și vei lupta cu niște frustrări din care trebuie să ieși.

Mizează pe ceea ce simți cu adevărat

Fecioară

O zi de emoții și pentru tine. Ești sensibil și ușor de emoționat. Vrei să faci multe pentru tot felul de idealuri și vrei să te simți util.

Balanță

O zi de muncă și de idealuri profesional-sociale. Vrei să pui tradiția și istoria pe primul plan. Atenție la oboseală și la trecerea de la fragilitate la insensibilitate.

Trebuie să schimbi răul în bine

Scorpion

O zi de învățare și de studii. Te pregătești intens pentru multe realizări și îți iei energie din frustrări. Pentru tot ce te-a supărat că nu ai realizat ai strâns acum un munte de energie pe care vrei să îl transformi în reușită.

Fără frică de eșec

Săgetător

O zi de intuiție tocmai bună de ascultat. Ai multe frustrări ascunse care îți fac sufletul sau spiritul să plângă!

Ai mari transformări de făcut!

Capricorn

O zi de priorități în cuplu. Și tot în cuplu și emoții de tot felul. Parcă ești într-un parc de distracții acum pe cai, acum cu adrenalină, acum cu chef de ceartă!

Vărsător

O zi de muncă răvășitoare. Multă implicare emoțională și mulți colegi care te șantajează emoțional.

Vrei să schimbi lumea

Pești

O zi de prieteni și de sentimentalisme. Vrei să fii în gașca de pe vremuri și să te bucuri de emoțiile tinereții sau de viciile ei!

O zi cu jocuri și roluri

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: