Horoscopul zilei 20 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Cum vom privi ziua, așa va fi! Sunt aspecte foarte benefice și aspecte încărcate de conflicte și disonanțe.

Atitudinea face diferența!

Berbec

Aspecte foarte importante pentru tine în acest weekend. Ești foarte susținut astral și asta se vede și se simte! Fii demn de aceste zile.

Ziua îți oferă multe idei

Taur

O zi de noroc și vindecare sau de conflicte pornite din rigiditate sau din teama de schimbare!

Gemeni

O zi de bucurii și de renaștere a personalității tale. Trebuie să fii sincer cu tine în ceea ce privește suferințele din familie.

Vindecare prin concentrare asupra propriilor nevoi și probleme

Rac

O zi de vulnerabilitate și iritabilitate. Ai nevoie de o viziune benefică. Unghiul din care vei privi astăzi poate face mari schimbări pozitive.

Ai nevoie de liniște și calm interior

Leu

O zi ce-ți poate aduce satisfacții mari cu ajutorul celorlalți; mai ales persoanele dragi. Concentrare pe viitor în doi.

Ritmul spiritual poate să fie plin de provocări astăzi.

Fecioară

O zi de lecții și un weekend de trezire la primăvară interioară! Mari schimbări!

Balanță

O zi de evoluție și succes. Ai bucurii de la prieteni și împreună puteți realiza multe lucruri mărețe.

Repere pe relația cu străinii și străinătatea. Un weekend de elevare

Scorpion

O zi de importanță spirituală și un weekend de mari transformări. Această zi de Sâmbătă îți este favorabilă unor încheieri de cicluri.

Săgetător

O zi de mister și ieșire la lumina supraviețuirii sau a puterii. Ești mai energic ca oricând și un pic deranjat de nervozitatea persoanei iubite.

Multe dialoguri în doi

Capricorn

O zi de rutină și un weekend de schimbări în substanța vieții tale.

Vărsător

O zi de vară în sufletul tău și un weekend de revelații și realizări intelectuale. Mari proiecte ce se vor contura în aceste zile.

Norocul este în mâinile tale!

Pești

O zi de lecții de personalitate și un weekend de schimbări. Trebuie să aduci energie nouă în viața ta și prospețime în energia ta!

 

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: