Horoscopul zilei 18 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Astăzi este despre acea parte necunoscută din fiecare și mai ales dacă ea este negativă

În fiecare există o parte încă nedescoperită ce așteaptă vindecare. Despre astfel de situații va fi vorba astăzi

Berbec

O zi de schimbări de planuri financiare sau de cheltuieli neprevăzute. Trebuie să descoperi diverse situații și trăsături care țin de personalitatea ta și ele se reflectă în aspectul bănesc al vieții tale.

Evită contractele și colaborările noi pe parcursul acestei zile

Taur

O zi de căutare și regăsire a propriei personalități, identități și valori. Trebuie să îți amintești să te prețuiești și să te vindeci de acele părți întunecate pe care le vei descoperi.

Gemeni

O zi de vindecare și pentru tine. Multă aglomerație în lumea ta interioară și în special de trăsături de care nu erai conștient în trecut.

Fii sincer cu tine

Rac

O zi de obiective nesigure dar și de curiozități ce îți stimulează imaginația. Revoltă interioară și conflicte ce se închid pozitiv.

Energie benefică, dar de o vibrație micuță

Leu

O zi de efort și demonstrații. Ai în plan să demonstrezi ce poți unor persoane care sunt probabil dezinteresate sau poate chiar geloase. Ai nevoie cu adevărat să faci acest lucru?

Te supui singur la probe grele pentru a-ți crește puterea

Fecioară

O zi de evoluție prin probe grele. A doua jumătate de zi te supune la tot felul de lecții sau lupte. Trebuie să învingi întunericul din tine pentru a evolua.

Binele triumfă

Balanță

O zi de încercări și vindecare. Ai o zi de transformare sau de metamorfoză a chimiei tale interioare. Atenție la hormoni!

Pasiune intensă sau dragoste cu năbădai

Scorpion

O zi de ambiții și provocări. Trebuie să te rearmonizezi după unele ”șocuri” primite de la persoana iubită; sau mai bine spus; de la întunericul din ea!

Lupte între demoni!

Săgetător

O zi de oboseală și efort. Ai nevoie de eficiență pentru a repara ceva. Adevărul este că putea să previi dacă te cunoșteai suficient de bine!

Surprize din cauza ignoranței sau rutină ”distructivă”

Capricorn

O zi de prieteni și prietenii. Trebuie să îți observi bunele și relele și la tine și la ei. Pe ideea ”ce se aseamănă se adună” vei observa lucruri negative în comun. Și pe aceeași idee, altfel spus ”așchia nu sare departe de trunchi” oriunde te uiți, chiar și la copii vei vedea aceleași ”defecte”

Distracție mai puțin ”ortodoxă” și liber la bârfe

Vărsător

O zi de vindecare a familiei și a neamului. Ai moștenit niște ”demoni”, defecte, răni; trebuie să găsești remediul.

o zi mai grea, dar deja de mâine revii la normal

Pești

O zi de greutăți din cauza celor nerezolvate la timp. Atenție la ”demonii pe care îi cari după tine”, sub forme diferite; mai ales în mintea sau în gândurile tale.

Vindecare de trecut!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: