Horoscopul zilei 17 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

O zi de transformări, de schimbări, de spontaneitate și prieteni

Stresul și temerile ies la vindecare. Avem nevoie să ieșim din dolii!

Berbec

O zi de griji pentru bani și frică de sărăcie, care te apasă de mai mult timp. Trebuie să stingi anumite tensiuni pe teme financiare.

Vrei sau trebuie să accepți anumit statut pentru a putea depăși etapa actuală

Taur

O zi de stres și lecții de personalitate. Ai multe greșeli din care trebuie să înveți. Fii deschis la schimbarea personalității.

Gemeni

O zi de neplăceri și suferințe pe care nu le spui nimănui și care îți fac sufletul să plângă. O zi de vindecare.

Fii deschis la revelații și vindecă dependența de suferință

Rac

O zi de creativitate și planuri. Vrei să ieși din haos și preferabil ar fi să poți lăsa trecutul de dragul viitorului.

Schimbări pozitive

Leu

O zi de lecții de personalitate și stres de la șefi. Te simți abandonat sau ai unele momente în care orgoliul își pune amprenta sau se inflamează.

Trebuie să fii un model

Fecioară

O zi de mari căutări și de mari revelații. Ești pregătit să vindeci rănile cele mai dureroase și bine faci!

Satisfacții și schimbări pozitive

Balanță

O zi de yoga și transformări profunde. Atenție la suferințele spiritului care parcă plânge din greu pentru trecut. Amintiri dureroase.

Ai nevoie de apropiere cu divinitatea.

Scorpion

O zi de stări neașteptate ale persoanei iubite. De la ”da” la ”nu” și de la o extremă la alta relația astăzi este tumultoasă.

Săgetător

O zi de muncă din greu și stres de care nu ești neapărat pregătit. Ai nevoie de multă energie și vrei să te concentrezi pe ceea ce este mai greu, tocmai pentru a scăpa de ele!

Multe de adus la zi

Capricorn

O zi de prieteni și de multe sfaturi pe care trebuie să le oferi celor dragi cu probleme. Ai nevoie de putere pe care să o împarți cu ceilalți.

Cheltuieli și cumpărături

Vărsător

O zi de lecții de personalitate de la cei dragi. Dacă unul dintre părinți suferă ai multe dureri și tu. Sentimentele sunt amestecate. Încearcă să le pescuiești pe cele fericite sau cele care îți aduc bucurie.

Amintiri dureroase

Pești

O zi de dialoguri cu și fără rezultate. De fapt ai multe reproșuri de făcut și multe contradicții.

Fii deschis la nou și la schimbări

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: