Horoscopul zilei 16 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Avem o zi despre șanse și despre o a doua șansă. Suntem puși în situații și alegeri de ordin financiar.

O zi de cheltuieli dar și de planuri bancare.

Berbec

O zi de planuri mărețe pe care le pui tu singur, în secret, în ordine pentru viitorul apropiat. Vrei să reușești și ești foarte focusat pe o încă încercare. Iar de data asta ți-ai propus să nu ratezi!

Mulți bani în joc

Taur

Luna se mai întoarce pentru câteva zile în zodia ta, de această dată cu ecoul lunii noi cu tot. Vrei să schimbi prin intuiție ceea ce era rigid altădată! Vei avea energie nouă și mult entuziasm.

Gemeni

O zi de ambiții și o seară de energii ”dubioase”. Probabil că te vei prăbuși în pat obosit sau vei rămâne până târziu în noapte reflectând cu teamă și conflicte interioare.

Ai nevoie de vindecare

Rac

O zi de muncă plină de eforturi și apoi multe planuri privind viitorul tău financiar. Îți dorești reușite și un confort în viitorul apropiat.

Multe luni petrecute pentru un proiect cu mari așteptări

Leu

O zi de mare importanță pentru cariera ta. Ești pus pe treabă și respingi orice ajutor; vrei să arăți ce poți. Pe seară atenție la lecțiile de personalitate sau la oboseală.

Câștig pe forțe proprii

Fecioară

O zi de strălucire, dar o dimineață de dezamăgire. Îți dorești o evoluție rapidă și ești foarte grăbit în pașii tăi.

Zi de elevare

Balanță

O zi de planuri în doi și de reușite de cuplu. Pe seară, atenție la starea de spirit și la nevoia de liniște sau de pasiune intensă.

Atracție și sentimente ce se cer ”consumate”

Scorpion

O zi de planuri în doi sau de căutat echipa potrivită și colaborările cele mai fructuoase. Insistă pe ambianță!

Săgetător

O zi de exclusivitate între persoanele care te solicită. O seară de muncă intensă pentru a pune la loc banii cheltuiți cu nesaț în ultimele zile.

Provocări din partea colegilor. Vei lăsa pofta de distracție pentru a rezolva rapid ceva important de care uitasei.

Capricorn

O zi de ambiții și mari demonstrații. Trebuie să dovedești că poți face față unor situații au proiecte ce se vor arăta foarte durabile.

Ieși la lumină după mult consum

Vărsător

O zi singurătate și izolare în temerile trecutului. Te-ai simțit adesea respins sau lăsat singur și neacceptat; iată ca acum te vei retrage tu!

Seară de confort la tine acasă

Pești

O zi de frici foarte acute sau de întrebări retorice. Pe seară ești pus pe vorbă și mai ales pe căutat de răspunsuri.

Banii vor fi răspuns pentru câteva dintre problemele la care te gândești

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: