Horoscopul zilei 14 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Suferi de migrene?! Astăzi este o zi care le poate accentua! Lupte de supraviețuire; focus pe acțiune. Agitație interioară sau exteriorizată

Poate multe griji sau multe frici se vor accelera pe parcursul acestul final de weekend. Avem nevoie să ne păstrăm entuziasmul! Atenție la durerile de cap, la propriu mai ales.

Berbec

Singur ai nevoie de timp cu tine și mai ales ai nevoie de liniște și de multă confirmare. Energia ta se consumă mult pe autocritici. Fii deschis să îți vezi părțile bune și foarte bune!

Preocupări cu adrenalină!

Taur

Atenție la sănătatea ta și mai ales la tensiunea capului sau a extremităților. Ai nevoie și tu de liniște și probabil de mult calm! Fii activ în vindecare!

Gemeni

Astăzi ești tensionat pentru viitorul tău. Vrei realizări și bucurii cât mai curând și parcă te cuprinde panica; o panică ce te va motiva.

Focus pe lucrurile simple și pe creativitate

Rac

O zi de lecții de personalitate. Ai nevoie de mult curaj pentru că ziua te împinge pe scările evoluției.

Ieși din pasivitate!

Leu

O zi de planuri mari și multăăă dorință de aventură. Vrei să miști lumea, să răscolești societatea, să muți munții din loc. Ai atât de multă poftă de progres că nu vrei să stai locului nicio secundă.

Expansivitatea la cotele extreme! Atenție la tensiune din cauza exceselor

Fecioară

O zi lupte interioare și lupte spirituale. Atenție la migrene și tu. Tensiunea poate fi o dovadă a unor energii negative!

Fii emoțional și uită de rigiditate!

Balanță

O zi acțiune. Focusul tău este pe cuplu și ai vrea mai multă efervescență în povestea ta. Trebuie să susții persoana iubită, mai ales dacă nu se simte bine!

Nu respinge!

Scorpion

O zi de planuri și muncă. Vrei să miști unele proiecte și foarte repede, pentru că ești presat de timp. Vrei să faci multe lucruri; și le vei face.

Munca mai presus de toate, însă atenție și tu la migrene sau tensiune

Săgetător

O zi de aventură și multe pofte. Trebuie să faci câțiva pași importanți și să redistribui energia ta diferit. Lupta de supraviețuire te consumă prea mult.

Fii puternic

Capricorn

O zi de lecții de personalitate și atenție la relația cu familia. Posibil un climat agresiv pe care îl ai sau îl generezi. Ai nevoie să ieși din casă pentru a schimba energia!

Vărsător

O zi de viteză și la propriu și la figurat. Ești pe fugă și nici tu nu știi exact de ce te grăbești.

Provocări la dialog!

Pești

O zi de agitație și multe pofte. Ești într-un haos din care îți dorești să ieși, dar care te și motivează. Sentimentele contradictorii care îți sunt motoarele zilei.

Doi pași la stânga, doi la dreapta; ca la dans!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: