Horoscopul zilei 13 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Astăzi este despre copii și despre idealurile copilului din noi

Cu energiile ca de weekend, puțin mai leneși și tare bine ne este la cald!

Berbec

O zi de leneveală dar și de planuri. Prima parte a zilei te simți obosit și vrei să stai in confort cât se poate de târziu.

Weekend în extreme

Taur

O zi de planuri despre copii sau pentru copii. Vrei să realizezi multe lucruri creative în acest weekend, deși va fi doar pe jumătate! Mâine ai alt vibe!

Gemeni

O zi de lecții de personalitate încă. Abia Duminică te vei simți mai bine. Astăzi copilul din tine este în conflict cu personalitatea ta!

Ai nevoie de vindecare și trebuie să găsești soluții de liniștire și armonizare interioară

Rac

O zi de evoluție prin vocea și sentimentele copilului din tine și a copiilor tăi.

Toată ziua îți oferă pași și covor roșu pe treptele de elevare

Leu

O zi de transformare interioară și metamorfoza copilului din tine. Ai nevoie să crești din idealurile copilului interior și să vezi mai multă iubire adevărată în jurul tău … și peste tot.

Zi de yoga și căutarea zen-ului!

Fecioară

O zi cu griji pentru copii altora dar și cu răsfăț în cuplu. Nu fugi de momentele de copilăreală în doi!

Râzi din inima ta de copil!

Balanță

O zi a aduce la zi ceea ce mai ai restant la muncă. Mare parte din zi trebuie să muncești copilul din tine, deși el vrea să profite de weekend! Adu în rutina ta ceva nou, ceva special pentru copilul interior.

Animalul de companie este astăzi terapeutul tău

Scorpion

O zi de copii și de mulți pași către și pentru ei! Trebuie să te bucuri de creativitate și să faci ceva aventuros, efervescent!

Iubirea de sine este pură când vine din inima ta de copil!

Săgetător

O zi de răbdare încă! Până pe seară ai multe de făcut pentru cei dragi și nu ai timp de planuri personale. Copii familiei cer multă atenție!

Amintiri din vremurile copilăriei sau întâlniri cu prieteni foarte vechi

Capricorn

O zi în care poți să dai peste jurnalele adolescenței și să te rătăcești plăcut prin ideile copilăriei. Ai putea avea astăzi multe dialoguri cu persoane tinere.

Vărsător

O zi de cheltuieli pentru copii. Liber la investiții, tot pentru ei! Ai o bună dispoziție molipsitoare!

Atenție la temeri și griji care te vor consuma dacă le lași!

Pești

O zi de renaștere a copilului din tine. Vrei să te joci și la propriu și la figurat! Poate că ai momentele tale de bucurie pe care ți le permiți!

Meriți!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: