Horoscopul zilei 12 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Dacă vei căuta luna pe cer și nu ai să o găsești să știi că se bălăcește în apele zodiei Pești pentru a-și spăla stâncile!

Ne pregătim de lună nouă și de frig și confuzii. Dacă vrem să ne simțim liniștiți și împăcați, va trebui să căutăm între resursele interioare; dacă ele există, bineînțeles!

Berbec

O zi de start și în special unul pe sănătate! Atenție la răceală și la obstacole. Ai nevoie să-ți acorzi mai mult timp și să te bucuri de ceea ce ai.

Conservarea energiei personale și împăcarea cu sine

Taur

O zi de idei prețioase prin care poți simplifica lucrurile și poți ieși din confuzii. Nu vei fi ferit de lecții sau de răceală, dar cel puțin nu te vei simți afectat!

Gemeni

O zi de lecții de personalitate în care vei avea nevoie să vezi mai departe de vizibil și să descoperi mistere și ”lucrurile invizibile”. Creativitatea este un mare plus în carieră; chiar dacă efectele se vor simți în 4-5 zile.

Imaginea cere îmbunătățiri! Nu-ți mai impune task-uri!

Rac

O zi de efort și cu succes ascuns. Poate și tu ai momentele tale în care ești evaziv, dar și viața are izul ei amuzant.

O zi de evoluție și semințe ce vor încolți într-o săpătmână!

Leu

O zi de mari pași răscolitori. Ai nevoie de ochelari speciali pentru a vedea transformările prin care treci, însă în câteva zile ele vor fi evidente. Dar nu este ca și când ai avea prea multe alegeri de făcut.

Multă ceață și metamorfoză a personalității!

Fecioară

O zi în care simți că ”a scăpat lanțul de la bicicletă” sau simți o senzație de gol. Ai de făcut mari schimbări de personalitate, însă nu vezi nimic concret și nici un drum nu ți se revelează.

Când nimic nu e concret caută arta!

Balanță

O zi a te pune în slujba muncii și a colegilor. Ai nevoie de proiecte noi și de pași în ”orb” pentru o zi sau două. Atenție la sănătate.

Munca îți cere să te simți util!

Scorpion

O zi de pași spre nicăieri sau vicii ce-ți aduc visare, iluzii etc. Ai o stare specială și vrei să te aventurezi în ape noi.

Atenție la intențiile prietenilor

Săgetător

O zi de lecții de personalitate și pentru tine. Nu ți-e evident ce anume trebuie să înveți, iar asta te duce cu gândul că însăși lipsa subiectului poate fi o lecție.

Fă inventarul lipsurilor în familie!

Capricorn

O zi în care vrei să vezi logica unor lucruri bazate pe emoții. Poate că ai putea pierde ziua pe dialoguri despre ”nemurirea sufletului” sau poate ar fi bine să înveți ezoterism.

Vărsător

O zi de proiecte financiare pe care le vei începe cu dificultăți. Sau poate nici nu știi încotro! Ideea este că te poți bucura de ceea ce simți!

A fi erou? A fi util? A fi realist?

Oricare din ele vor avea orele lor!

Pești

O zi de restart spre ”vedem noi unde!” Nu știi nici tu, dar știi că vrei ceva nou! Felicitări, viața îți va revela drumuri noi și daruri de redescoperit, Ai tu comorile tale și ele se referă la culori și la puterea imaginii, culorii, luminii, reflectării, oglinzii s.a.

Dacă ești rece cu tine poți să dai vina pe luna nouă, dacă nu te iubești, însă, e lecție!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: