Horoscopul zilei 11 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Astăzi tragem primele concluzii din acest început de an. O zi de revelații și de schimbări de mentalitate sau rezultatul unor raționamente nou dezvoltate

O zi, de ispite, care ne cere înțelepciune și vertebralitate! Atenție la dialoguri și concluzii înșelătoare!

Berbec

O zi de schimbări de planuri în funcție de ispitele prezentului. Ar fi mai bine să lași pentru mâine deciziile și să nu te influențeze energia malefică din ideile sau sugestiile altora.

O altă revoluție personală; în fața dorințelor toxice!

Taur

O zi de ironie a sorții. Până nu demult erai tu cel în ceață, astăzi ești în afara ei și privești la cei care ”ți-au luat locul”! Lecții de personalitate îți cer să tragi concluzii pentru ceea ce ai învățat în acest început de 2021.

Gemeni

O zi de devoluție pe orice plan și în orice domeniu; doar că probele de evoluție sunt foarte alambicate! Probabil că trebuie să te lupți cu propria toxicitate pentru a depăși un nivel de conștiință spre mai sus!

Fii la înălțime!

Rac

O zi de căutări și răsturnări. Atenție la mijlocul zilei care pare că și-a adunat toate energiile de plumb și te încearcă! Ai nevoie de rugăciune și yoga!

O zi de răbdare și înțelepciune. Uneori sunt capcane pe drumul tău și orice ezitare poate să te încurce, cu ecou!

Leu

O zi de incitare și de ”amețeală de dragoste” sau parfumul amețitor al iubirii. Ai nevoie de aerul plin de pasiune și de multe momente în doi.

Vrei să te dezlănțui de dragoste nebună!

Fecioară

O zi de multe încercări la serviciu ce vor să te țină ocupat din ale tale. Ai o zi de generat concluzii, doar că între concluzii vor fi și elemente toxice. Atenție la eliberarea de toxine; la propriu și la figurat.

Seara îți rezervă patimă și efervescență cu iz romantic

Balanță

O zi bucurii și joacă. Ai nevoie de multă admirație și vrei să o oferi la rândul tău. Nu te mulțumești cu puțin și vei fi în centrul distracțiilor.

Atenție la ”prietenii ce te învață la prostii”

Scorpion

O zi de stres cu cei dragi sau încurcături din cauza energiilor negative din casă. Ar fi indicat să faci ceva curățări de energii în fiecare cameră.

Dialogurile de acasă sunt înșelătoare

Săgetător

O zi de probleme și mai ales o seară. Discuții înșelătoare și pentru tine. Nu te lăsa ”dus de nas”, oricât de tentant este tiparul în care te afli și oricât de vechi ar fi el!

Ziua îți aduce ispite din trecut care te pot duce către cumpene

Capricorn

O zi de răscolire a toate fricile tale și mai ales o zi în care ies parcă din trecut toate ”fantomele”. Atenție la concluziile pe care le vei trage!

Vărsător

O zi de bucurie și de sfidare a propriilor idei sau chiar principii. Atenție la ceea ce apare astăzi, în interior sau în exterior; poate fi doar o iluzie sau o energie înșelătoare, deși intensă!

Ai nevoie de adrenalină și de spontaneitate; dar evită viciile! adu energie concretă și de materializare; evită visele cu ochii deschiși și himerele!

Pești

O zi de mari …foarte mari lupte interioare. Parcă te simți ținut de picioare la propriu sau la figurat! Nu ar strica să faci post sau detox!

Cea mai grea luptă este pentru tine cea cu propria persoană și cu propriile extreme!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: