Horoscopul zilei 10 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Astăzi este ziua lui Mercur și avem nevoie să ne păstrăm claritatea în fața orgoliului, spun astrele!

O zi de realizări sau de excese; constructivă sau autodistructivă! o zi de mari oportunități sau de mari ego-uri.

Berbec

O zi de mari răsturnări, atenție să fie pozitive. Te organizezi pentru pasul final și reușita cea mare. Dacă egoul tău este cuminte atunci ai toate reușitele la picioarele tale.

O revoluție personală în fața puterii orgoliului!

Taur

O zi de lecții de orgoliu și de pași profesionali foarte importanți. O zi de reușite excepționale care fac parte dintr-un mare proiect de creștere a statutului și imaginii tale. Atenție la luptele de impunere, dominare, ego!

Gemeni

O zi de depășire a unor filosofii de viață prin răspunsuri la probleme noi. O zi de evoluție și mari succese. Dar atenție să nu schimbi binele în rău prin alegeri nepotrivite sau prin pesimism.

Fii de succes!

Rac

O zi de mari favoruri sau de cumpene. trebuie să îți asiguri buna legătură cu divinitatea și să te bucuri de miracolele ce pot apărea. Pentru atei, atenție la lecțiile spirituale ce le puteți avea astăzi!

O zi de bal ori de spital!

Leu

O zi de realizări în echipă și prin echipă. Armonia și iubirea au formă creativă, artistică, benefică și promițătoare pentru un viitor longeviv în doi.

Atenție la luptele de ego și la împăcarea de după!

Fecioară

O zi de armonie și pentru tine, dar la capitolul responsabilități. O zi de mari reușite în muncă și prin colegi. Dar tot de la ei și cu ei, atenție la orgolii și provocări!

Balanță

O zi mare reușită pe domeniile sufletești sau ale sufletului. Poți realiza pași importanți sau poți crea. Pentru cei dornic, o zi de bucuri de la și despre copii!

Prieteni cu funcții importante

Scorpion

O zi de lecții de orgolii și pentru tine, atenție și tu la egoul celor apropiați și celor din familie. Trebuie să te înarmezi cu răbdare și să răspunzi cu blândețe.

Din replici spontane vei vedea egoul familiei tale!

Săgetător

O zi de întreceri intelectuale și de a intra în competiții ale inteligenței și negocierilor.

Ziua îți aduce semnături importante și contracte excepționale. Trebuie să fii sincer și transparent.

Capricorn

O zi de cheltuieli pentru a impresiona. Vrei să îți vezi valoarea mai departe de portofel și afaceri, vrei să fii rebel în stilul de a cheltui!

Vărsător

O zi de mare excepție pentru cei maturi și de mari excese pentru cei rebeli. Zi de stare și ecouri!

Ocupă-te de tine și de dorințele tale, cu riscul de a părea egoist, probabil că ești, față de tine însuți!

Pești

O zi de mari revelații sau de multe griji și aiureală. Ai nevoie de liniștea ta interioară și trebuie să îți conservi energiile și optimismul!

Ziua poate fi grea pentru cei care au multe sacrificii și multe ”offuri”!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: