Horoscop de sărbătoare, 9 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

Să fie cu 44 de pahare și multă veselie, pentru că seara tîrziu astrele ne arată de fapt tristețe și regrete! Așa încât aveți grija paharelor și evitați dezamăgirile!!!

Dimineața foarte norocoasă deschide ușa unor oportunități aparte, iar până seara vom traversa multe vibrații și multe genuri de energii.

Berbec

O zi de start la schimbare și multe treburi în viteză, așa pe fugă și cu multă agitație, precum îți place! Ai o zi de realizare și de planificare.

Prietenii sincere

Taur

O zi de evoluție și o dimineață care îți poate oferi mari rezultate, pe oricare plan! Fii doar deschis la schimbări și pus pe inițiative acolo unde vezi oportunitățile pe care le așteptai demult!

Gemeni

O zi de vindecare și purificare, o dimineață de laude și reușite și o seară de evoluție prin tristețe.

Fii creativ, tranformă tristețea în artă și vei evolua câțiva pași și trepte serioase în câteva ore!

Rac

O zi de vindecări și lupte spirituale. Ai o mare oportunitate și tu devreme, dar atenție să nu schimbi norocul în ghinion din cauza unor neîncrederi.

O zi de restart și de mare transformare, ce te va trece prin toate stările!

Leu

O zi de parteneriate și de bucurii, iar pe seară o zi de abordare a problemelor de cuplu. Ai nevoie de armonie și de spontaneitate!

Fecioară

O zi de creativitate tehnică și de construit ceva planuri de reparații. Vrei să avansezi și să scurtezi drumul, iar pentru asta te poți felicita! AI înțeles că a trecut vremea complicațiilor și vrei să faci totul simplu. Să-ți fie cu succes!

Balanță

O zi în care ieși la lumină, după multe exigențe și după energia care te forța. Ei bine da, după atâta presiune, iată de astăzi totul este mai cu plăcere și mai plin de satisfacții.

Prietenii sincere

Scorpion

O zi de lecții de personalitate de la cei dragi. Fii spontan, simte-te liber și fă ce simți. Fii mai prietenos cu cei apropiați și ieși din profunzime spre suprafață!

Confortul este în acele brațe în care te poți arunca!

Săgetător

O zi de mare intelectualizare și de multe dialoguri și negocieri. Vrei să reușești și insiști în puncte cheie. Felicitări, aceasta poate fi soluția potrivită!

Drumuri de succes în prima parte din zi

Capricorn

Ai reușite financiare și o zi benefică în proiectele durabile pe care le dorești. Pe seară te vei descuraja, dar poate că este și oboseala de vină! Cea emoțională, mai ales!

Vărsător

Luna tranzitează semnul tău în acest mijloc de săptămână. Ea se va reflecta în toate emoțiile tale și va scoate la suprafață și veselia și tristețea ta!

Fii prietenul tău bun și dezinvolt în funcție de orele din zi și de stările de spirit!

Pești

O zi de priorități ale sufletului și de auto-terapie. Fie zi de vindecare, fie zi de lacrimi ascunse în pernă.

Ai de găsit libertatea interioară în spatele programelor de autosabotaj pe care le-ai deghizat bine în tot felul de scuze!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: