6 birouri care te inspiră și te ajută să fii creativ. Hansen îți dezvăluie secretele alegerii celui mai bun birou

uno2-birouri-hansen

Trebuie să recunoaștem. Dacă până în pandemie, visam la zilele în care nu vom merge la birou, iar ulterior, am fost încântați de idee homeworking-ului, astăzi, ne-am întoarce la office cu ochii închiși. Până când va sosi momentul, îți propunem 6 birouri care te inspiră și te ajută să fii maxim de creativ.

 

Fie că ești în cautarea unui birou nou, pentru acasă. Fie că ești antreprenor și te gândești la o reamenajare a office-ului tău sau a recepției, Hansen vine cu propuneri și îți spune care este trand-ul în materie de birouri.

Înainte de toate, îți transmite câteva sfaturi utile, de care să ții cont când ești în căutarea acelor birouri care te inspiră.

  1. Înălțimea biroului se recomandată să fie cuprinsă între 73 și 76 cm, astfel încât să permită o poziție corectă, comodă cu picioarele sub birou și talpa pe podea.
  2. Este foarte important ca scaunul de birou (brațele sale) să intre sub birou. Totodată, redactarea la tastatură este bine să se facă cu brațele în poziție verticală și antebrațele așezate orizontal, pe birou.
  3. Ca să alegi corect lățimea biroului vei ține cont de un alt artificiu. Între tine și monitor, laptop, trebuie să existe o distanță de un braț perfect întins.
  4. Cât despre lungime, vei avea în vedere spațiul unde vei amplasa biroul. Oricum, un birou care să permită așezarea unui calculator și a altor obiecte trebuie să aibă o lungime de 130 cm.
  5. Și nu în ultimul rând, înainte să cumperi o piesă de mobilier, ține cont dacă ești dreptaci sau stângaci. Nu de alta, dar sertarul, sertarele, trebuie să-ți fie la îndemână, nu peste mână.

 

6 birouri care te inspira

Biroul MyPod

Te-ai gândit vreodată că un birou poate să fie astfel conceput încât să aibă un design prietenos și să-ți exprime personalitatea? Blaturi și suporturile sale cu forme dinamice, dar și culoarea, să te inspire și să îți dea încredere și o altă viziune asupra muncii? Biroul MyPod stârnește toate aceste senzații.

Modelul este provocator și versatil. Astfel, MyPod devine potrivit atât pentru un business creativ, cât și pentru un birou medical hightech. Unde mai pui că acest model este în formă de litera L, ceea ce îți va induce senzația de spațiu al tău.

Stil: modern, creativ, anii 60, ludic

Biroul Kono

Ca să fim bine înțeleși, o spunem de la început: biroul Kono are personalitate. Pare mic, dar este puternic. Este simplist, dar tocmai cu asta te cucerește. Are finisaje fine, muchii rotunjite, îmbinări perfecte și este creat cu tonuri minimaliste atrăgătoare. Să-ți mai spunem că se potrivește perfect cu orice decor sau stil arhitectural? Îți spunem!

Realizat cu o structură din aluminiu, Kono crează o estetică specială. Biroul este o combinație între forță și design relaxat. Practic, îți dă senzația că ocupantul său este o persoană “de neclintit din acea poziție”.

Stil: arhitectural, relaxat, elegant, ferm

 

Biroul Larus – cel mai bine vândut birou în 2019

Imaginează-ți un birou, pe care poți să-l montezi în peste 200 de combinații. Cum s-ar spune, ai un birou, dar el are mai multe fețe. Iar tu le poți schimba după bunul plac. Asta ca să nu te plafonezi și să fii la înălțimea biroului pe care îl ocupi.

Frumusețea și originalitatea lui Larus constă în faptul că picioarele, topurile și consolele sale pot fi combinate în diferite versiuni pentru a realiza un birou cu adevărat unic. O dată, și încă o dată.

Acum înțelegi de ce Larus și-a spulberat concurența și a ajuns să fie cel mai vândut birou, în 2019? Unicitatea liniei Larus este dată de arhitectura piciorului său „aripi-picior”, elementul inovator, care combină perfect estetica cu funcționalitate.

Stil: futurist, inovator, unic, multi-transformational

 

HEY – Musafirul nepoftit

Știi situațiile acelea când te pricopsești cu un coleg de cameră, “pentru câteva zile”, iar zilele devin luni? Spațiul este mic, amândoi munciți de acasă, iar biroul tău este, bineînțeles, pentru o persoană. În astfel de situații, te ajută Hey – musafirul nepoftit.

Biroul este gândit pentru a crea rapid, acasă, o zona unde putem să lucrăm liniștiți. Ce îl face pe Hey să fie unic este greutatea, doar 3,5 kilograme și faptul că se poate muta, monta și demonta foarte ușor.  Pentru că da, HEY este un birou portabil! Este rezistent și foarte stabil, ușor de cărat și mutat, se montează în 15 minute și se poate personaliza. În plus, Hey – musafirul nepoftit se prezintă în două culori, alb sau cappuccino, este 100% reciclabil și poate fi mutat chiar și la fereastă sau pe terasă.

Stil: practic, ușor, util, bun la casa omului.

Biroul Uno de Karim Rashid – biroul care te inspiră

Când ai un birou venit din viitor, creativitatea și inspirația ta sunt fără limite. Biroul Uno te obligă, te inspiră și te provoacă, în același timp, să-ți ridici singur stacheta.

Uno este un birou cu design organic, turnat, cu forță tactilă, venit dintr-un viitor nu foarte îndepărtat. Piesa este semnată de celebrul designer industrial Karim Rashid, pentru Della Rovere.

Designerul, un artist care a conceput peste 3000 de designuri, 300 dintre ele premiate, a realizat o piesă unică, turnată, însoțită de un compartiment de depozitare susținut pe picioare proprii. Uno este atât de impresionant, prin materialele sale inovative și forma sa neconvențională, turnată.

El poate fi plasat în: birouri, case și galerii de artă. Uno e unic și imposibil de uitat.

Stil: design, modern, futurist, creativ, prietenos.

Biroul Compact Drive

Dacă credeai că le-ai aflat pe toate, te înșeli! Îți prezentăm biroul Compact Drive, biroul care se ghidează cu ajutorul aplicației de pe telefon. Aplicația îți va spune când este timpul să îți schimbi poziția sau să te ridici în picioare.

Echipat cu sistem de ridicare/coborare electric, Compact Drive este soluția perfectă pentru munca de acasă sau în condiții temporare. Și asta, datorită funcției sale de reglare a înălțimii – șezut sau ridicat.

Compact Drive este atât de inovativ încât este controlat prin intermediul aplicației MDD Desk BT (descărcabilă de la Google Play sau App Store).

Aplicația are o funcție specială. La un interval de timp, informează utilizatorul în legătură cu necesitatea schimbării poziția corpului. Cum? Simplu! De la șezut la picioare sau în picioare și din nou la șezut. Te-a cucerit, nu-i așa?

Ce mai are Compact Drive? Păi, are! Are picioarele pliabile, un atuu important dacă piesa de mobilier este folosită în spații mici, respectiv ca „birou la domiciliu”. În plus, biroul este prevăzut cu roți laterale care te ajută să îl muți cu ușurință.

Stil: design, pragmatic, ergonomic, inteligent.

Despre Hansen

Hansen oferă o gamă variată de mobilier de calitate pentru birou, dar și canapele, scaune pentru birou, fotolii, tapet organic, vase decorative sau mobilier de grădină.

Compania asigură o garanție de 5 ani pentru articolele achiziționate și servicii de livrare, montaj, revizie anuală, gratuită.

Vizitează www.hansen.ro și alege-ți biroul care te inspiră și să te ajută să fii creativ.

Foto – Hansen

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: