Horoscopul zilei 8 Martie 2021

Daily-Horoscope-1366x768 (1)

La mulți ani Mame, vă onorăm acum mai mult ca în oricare zi! Fiți fericite atât de tare cât noi ne dorim să vă vedem pline de bucurie!

O zi benefică pentru parteneriate și plină de poezie!

Berbec

O zi de mare importanță pentru tine. Vrei să demonstrezi ce poți și ai multe provocări. Atenție la lecțiile de personalitate, acolo unde nu reușești să te impui prin imaginea sau prin competența ta!

O zi de multă muncă și multe responsabilități

Taur

O zi de căutare a unor idealuri mult mai sensibile decât oricând. Vrei să găsești rima poeziilor tale! Seara îți este rezervată evoluției!

Gemeni

O zi de melancolie, regrete sau sensibilitate profundă. Creativitatea poate aduce multe rezultate benefice.

Atenție la vicii

Rac

O zi de setimentalisme. Nu ai poftă de altceva decât de cuplu, emoții și parteneriat. Fie vei dezvoltate aceste preocupări, fie vei sta pasiv în melancolie.

Atenție la ambianța de acasă și din cuplu

Leu

O zi de responsabilități dar și de regrete. Ai foarte multe de făcut la serviciu și probabil vei rămâne peste program. Este o zi benefică proiectelor vechi și pentru tine atenție la starea de spirit!

Fecioară

O zi de beție și prietenie. Fie cauți compania celor dragi, fie ai nevoie de distracție! Și când ne gândim că este luni!..

Balanță

O zi de rezistență și provocare. Tot cei dragi au ceva de împărțit cu tine și îți este mai greu astăzi când ți-ai dori să feliciți pe toată lumea. Atenție la sănătatea cuiva drag sau la starea de spirit a cuiva la care ții foarte mult.

Beții acasă sau seară boemă

Scorpion

O zi de declarații sensibile. Dorești să impresionezi și să sensibilizezi. Ești foarte poetic în modul tău de exprimare cu o gamă de interlocutori și foarte plin de dispreț cu o altă gamă!

Fii deschis la comunicare și mai ales cald.

Săgetător

O zi de planuri și cheltuieli. Vrei să îți permiți tot ce îți dorește sufletul și să faci cadourile cele mai frumoase!

Ai ceva de sărbătorit.

Capricorn

Ziua te aduce într-o stare teatrală. Pentru cei vicioși, atenție! Pentru ceilalți ziua va aduce multă preocupare emoțională!

Vărsător

O zi de stare pentru tine! Ai vrea să fii dezinvolt și autentic, dar parcă nu ai resursele necesare. Fie te-a dezgustat ceva foarte mult și inhibi emoțiile, fie ești obosit și ai nevoie de încă o zi liberă.

Ar fi de preferat să dormi până mai târziu sau să îți iei multe pauze pe parcursul zilei.

Pești

O zi de bucurie, de poezie și de fuziune! Privești în viitor și ești mai creativ în acest început de săptămână! 8 Martie este poate ziua care te inspiră sau ziua în care sărbătorești primăvara din sufletul tău!

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: