Implantul de buze. Ce presupune intervenția și de ce este îndrăgită de femei

Implant de buze dr daniela diveica

Implantul de buze, o procedură îndrăgită de femei. Ce presupune această intervenție, am aflat de la Dr Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.

Multe doamne trec pragul clinicilor estetice pentru a-și face modificări asupra buzeler, mai exact, le măresc. Desigur, cele mai multe optează pentru injectarea cu acid hialuronic o dată la câteva luni. Totuși, sunt femei care au ales mărirea buzelor cu implant pentru că este definitiv, am putea spune, așadar nu necesită vizite la câteva luni la medicul estetician.

Implant de buze dr daniela diveica

În ce constă implantul de buze?

Implantul de buze constă în înserarea siliconului în buze, acesta fiind de diferite dimensiuni. Dacă la volumizarea buzelor cu acid hialuronic ești nevoit să mergi la medicul estetician o dată la câteva luni ca să-ți injectezi, la implantul de buze e mult mai simplu: îți faci intervenția o singură dată.

Augmentarea buzelor a reprezintat dintotdeauna o procedură căutată și apreciată de sexul frumos! În funcție de dorințe, asteptări, dar și de metoda care ne avantajează, putem opta pentru rezultate temporare (fillere-acid hialuronic) sau permanente-implant de Silicon solid. Metoda permanentă este ca un implant mamar, din punctul de vedere al structurii, dar adaptat la forma și dimensiunile buzelor. Este disponibil într-o gamă variată de dimensiuni, în funcție de preferințele și caracteristicile anatomice ale pacientei. Chiar dacă are o consistență moale, nu se poate rupe. Are o suprafață netedă care reduce potențialul de formare a cicatricilor.

Implant de buze dr daniela diveica

Așadar, procedura constă în inserarea siliconului sub anestezie locală, pacienta putând să se bucure de rezultat în aprozimativ 30-40 minute. Această tehnică se bucură și de câteva avantaje: rezultatul este permanent și nu necesită vizite periodice la cabinetul medicul estetician pentru a reîmprospăta cantitatea de acid hialuronic, este ușor de realizat și în orice moment se poate renunța la ele, fără semne sau cicatrici ori alte probleme”, spune Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.

 

Related Posts

Lasă un comentariu

Privacy Preferences
Politica de confidențialitate
Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul si/sau orice Serviciu oferit de Doinita Oancea.ro (spre exemplu cand cumparati un abonament sau participati la concursurile si/sau campaniile noastre).

Aceasta politica de confidentialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

INAINTE DE A UTILIZA DOINITAOANCEA.RO, SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
%d blogeri au apreciat: